Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική featured Αυτόματη ταΐστρα από την Xiaomi με app για να ρυθμίζετε τα γεύματα...

Αυτόματη ταΐστρα από την Xiaomi με app για να ρυθμίζετε τα γεύματα του κατοικίδιού σας!

-

- Advertisement -

Είσαι αραχτός στον καναπέ και πανηγυρίζεις ένα 4ο συνεχόμενο Champions League με την Πανιωνάρα (στο FM19 και μετά από αλλεπάλληλα saves), όταν έρχεται το γατί πεινασμένο και νιαουρίζει δίπλα σου…

Λείπεις για λίγες ώρες από το σπίτι κι έχεις ξεχάσει να ταΐσεις το σκύλο, οπότε γυρίζεις το βράδυ και βρίσκεις τα πάντα άνω-κάτω, αλλά ευτυχώς το laptop με το πολύτιμο FM την έχει γλυτώσει…

Αρχίζει και θερίζει η πείνα τον Λάκη, ο οποίος μπαίνει στο δωμάτιό σου από τις 05:00 τα ξημερώματα για να σε ξυπνήσει, αλλά εσύ δεν κοιμάσαι αφού η ομαδάρα δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό στο FM και χρειάζεται κάποιες τελευταίες «πινελιές» για να παίξει μπαλάρα…

Ιστορίες καθημερινής τρέλας ή πραγματικότητα; Όπως και να ‘χει, εμείς και το Banggood σας έχουμε τη λύση για να μην ξεχάσετε ΠΟΤΕ να ταΐσετε το αγαπημένο σας κατοικίδιο.

Σας έχουμε τη λύση και με ένα καλό σύστημα για το FM, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα!

- Advertisement -

Για τα σκυλάκια/γατάκια κτλ στο σπίτι, αγοράστε την αυτόματη ταΐστρα της Xiaomi και θα με θυμηθείτε! Βασικά και κατοικίδιο να μην έχετε, θα την αγοράσετε αφού ενθουσιαστείτε όπως εγώ με τις δυνατότητές της!

Το βασικό της ατού είναι ότι τη χειρίζεστε μέσω app από το κινητό σας, βάζοντας καθημερινό πρόγραμμα για το πότε θα ρίξει φαγητό στον Αζόρ κτλ.

Το ακόμα καλύτερο είναι ότι αν δεν πλησιάσει ο Αζόρ για να φάει, αν δεν τον πιάσουν οι υπέρυθρες δηλαδή, ΔΕΝ ρίχνει φαγητό.

Μην μπαγιατέψει κιόλας, μιας και όταν το έχετε στο ειδικό δοχείο της Xiaomi κλείνει αεροστεγώς και διατηρεί τη φρεσκάδα και τις βιταμίνες του για τους μικρούς μας φίλους.

Μια φοβερή λύση από την Xiaomi και τέρμα οι δικαιολογίες και η πείνα για τα απανταχού κατοικίδια! Ρυθμίστε το καθημερινό τους πρόγραμμα φαγητού χωρίς να σηκωθείτε από τον καναπέ!

Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να γεμίσετε το δοχείο με μπισκότα (παίρνει μέχρι 1,5 κιλό). Α ρε Xiaomi… είσαι ΠΟΛΥ μπροστά!

Η αυτόματη ταΐστρα της Xiaomi κοστίζει κανονικά 137€, αλλά επειδή το Banggood αγαπάει τα κατοικίδια και λυπάται που δεν τα φροντίζετε όπως πρέπει, σας την προσφέρει με 108€.

Δεν είναι λίγα, αλλά είναι μια φοβερή λύση για όσους έχουν κατοικίδια! Τι;; μόνο εγώ έχω ενθουσιαστεί με την ιδέα;

Πάμε τώρα σε ένα άλλο κομμάτι, αυτό της αποστολής. Το Banggood το στέλνει σπίτι σας με  European Railway Direct Mail, δηλαδή με τρένο που θα κάνει κανά 2μηνο και παραπάνω να έρθει σπίτι.

Αλλά θα έρθει ΧΩΡΙΣ τελωνείο, κάτι για το οποίο πλέον δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά για το EU Priority Line, την εναλλακτική που προσφέρει το Banggood.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι και αυτή η μέθοδος ΔΕΝ έχει τελωνείο, αλλά όπως μας πληροφόρησαν οι πηγές μας από την Κίνα, ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να σταματήσει το δέμα στο τελωνείο.

Οπότε καλύτερα με το τρένο, εκτός κι αν δεν σας πειράζει να δώσετε άλλα 40€ περίπου για τα έξοδα ΕΛΤΑ/τελωνείου (ΑΝ σταματήσει).

Αποκτήστε την από το Banggood

Με το κουπόνι: BGPTfeeder

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!