Δεν μπορώ να τις βλέπω τις τετράγωνες οθόνες στα smartwatches, αλλά είναι ένα αναγκαίο κακό, μιας και αρέσουν σε πολλούς άλλους.

Ας είναι… τουλάχιστον αυτή τη φορά υπάρχει ένας σοβαρός παράγοντας να παραβλέψετε την τετράγωνη οθόνη και να αγοράσετε το Bakeey M20 για να το κάνετε δωράκι σε κάποιο πιτσιρίκι.

Τι θα πάρετε; Ένα ρολόι με μεγάλη οθόνη (είναι τετράγωνη, το είπαμε;; :P) στις 1,3’’ με πολλές έξυπνες λειτουργίες.

Μετρά την πίεση του αίματος, τους καρδιακούς σας παλμούς, την ποιότητα του ύπνου σας, ενώ σας θυμίζει να σηκωθείτε και να περπατήσετε όταν είστε άπραγοι για πολλή ώρα.

Και δεν είναι μόνο αυτά: θα σας δείξει τις θερμίδες που κάψατε κατά τη διάρκεια της άσκησης (υποστηρίζει πολλά αθλήματα) και όχι μόνο, αλλά και την απόσταση που έχετε διανύσει.

Θα σας ειδοποιήσει για τα μηνύματα, τις εισερχόμενες κλήσεις και γενικότερα για τις ειδοποιήσεις που έρχονται στο κινητό σας (ή του πιτσιρικά).

Έχει ξυπνητήρι, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες από το κινητό σας, απλά κουνώντας τον καρπό σας, ενώ με τον ίδιο τρόπο θα ενεργοποιηθεί η οθόνη του για να δείτε την ώρα.

Έχει την κλασική αδιαβροχοποίηση IP67 που απλά προστατεύει το ρολόι από το νερό της βροχής, του ιδρώτα ή του λίγου νερού που θα πέσει πάνω του όταν πλένετε τα χέρια σας.

Η μπαταρία του μπορεί ν’ ακούγεται λίγη – είναι μόλις  στα 180mAh – αλλά μιας και το ρολόι δεν έχει κάποιο λειτουργικό για να τη «ξεζουμίζει» αυτή θα κρατήσει για περίπου μια εβδομάδα, προτού το ξαναφορτίσετε.

Στα θετικά και το γεγονός ότι μπορείτε να αλλάξετε λουράκι, οπότε γίνεται ένα ωραίο δώρο και για κοριτσάκια, μιας και τα χρώματα που το προσφέρει το Banggood δεν ενδείκνυνται για μια τέτοια περίπτωση.

Στο κομμάτι του βάρους δεν θα καταλάβετε καν ότι το φοράτε, μιας και ζυγίζει 36,5 γραμμάρια! Είναι ο όγκος του που το κάνει περισσότερο αισθητό πάνω σας.

Καλά και ωραία όλα τα παραπάνω, αλλά αυτό που κάνει το Μ20 της Bakeey να ξεχωρίζει, είναι η καταπληκτική τιμή στην οποία μπορείτε να το αποκτήσετε!

Πριν από λίγες ημέρες το είχαμε παρουσιάσει – πολύ σύντομα – στην προσφορά της Bakeey με τα 8 ρολόγια που είχαν έκπτωση 15%. Τώρα η έκπτωση είναι ακόμα μεγαλύτερη!

Με το κουπόνι: 9M20 μπορείτε να πάρετε 2-3 ρολογάκια για να τα έχετε εύκαιρα για δώρα, στην τιμή των μόλις 9€ το ένα! Και χωρίς τελωνείο! Προλάβετε!

Πατήστε το παρακάτω link και χωρίς τη χρήση κουπονιού, θα το αποκτήσετε στην τιμή των 9€ το ένα! Φυσικά χωρίς τελωνείο! 😉

Πιο κάτω δεν πέφτει! Πάρτε το τώρα στα 9€!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για