Το BH1 διαφημίζεται από την BlitzWolf ως μια το ιδανικό ασύρματο ακουστικό για το αυτοκίνητο ή τη δουλειά.

Κι αν ήταν άλλη εταιρεία μπορεί να αρχίζαμε το δούλεμα τώρα, ωστόσο όταν γράφουμε για προϊόν της BlitzWolf υπάρχει απεριόριστος σεβασμός.

Άλλωστε ποτέ μέχρι τώρα η συγκεκριμένη εταιρεία δεν μας έχει απογοητεύσει και το 99% των προϊόντων της είναι εντυπωσιακά και οικονομικά.

Το ίδιο ισχύει και για το ασύρματο ακουστικό που σας παρουσιάζουμε σήμερα το πρωί.

Το BH1 έχει παραλληλόγραμμο σχεδιασμό, είναι γεμάτο γωνίες και δεν μαγνητίζει το βλέμμα με το σχεδιασμό του.

Είναι όμως ελαφρύ, με βάρος μόλις 10γρ, είναι άνετο όταν το φοράς (ακόμα και όλη την ημέρα) και έχει αναβαθμισμένο touch control.

Αυτό το τελευταίο σημαίνει μεγαλύτερη ευαισθησία στο κουμπί αφής κι έτσι δεν θα χρειάζεται να σημαδεύετε συνεχώς μπας και βρείτε στόχο!

Το άλλο καλό του BH1 είναι ότι μπορεί να συνδεθεί σε έως και δυο διαφορετικές συσκευές, λαμβάνοντας κλήσεις και από τις δυο!

Επιπλέον θα βλέπετε τη στάθμη της μπαταρίας του στο κινητό σας ενώ το ακουστικό έχει και ηχητικές ειδοποιήσεις.

Μιας και αναφερθήκαμε στην μπαταρία, αυτή είναι στα 80mAh και φορτίζει μέσα σε 1 ώρα, προσφέροντας 6 ώρες συνεχών κλήσεων ή 5 ώρες αναπαραγωγής.

Το ακουστικό διαθέτει και αφαιρούμενο γάντζο για το αυτί, έτσι ώστε να ασφαλίζει ακόμα καλύτερα και να μειώνεται ο φόβος ότι θα το χάσετε.

Φυσικά το μικρόφωνό του μπλοκάρει τους ενοχλητικούς θορύβους, όπως αέρα, ομιλίες κτλ, χαρίζοντάς σας υψηλής ποιότητας συνομιλίες ακόμα και σε θορυβώδες περιβάλλον.

Τέλος είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να αντέχει το νερό της βροχής ή του ιδρώτα, αν αποφασίσετε να το έχετε μαζί σας όταν τρέχετε.

Το βασικό κομμάτι που μας οδήγησε στη μίνι παρουσίασή του είναι η τιμή του φυσικά. Αυτή διαμορφώνεται στα μόλις 8€ αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι: d3ea27

Αποκτήστε το ασύρματο BT ακουστικό της BW με 8€ απο το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για