Ούτε έξυπνες πρίζες, ούτε έξυπνους διακόπτες, ούτε τίποτα… αυτοματοποιήστε εύκολα και γρήγορα το σπίτι σας χωρίς καμμία αλλαγή.

Όχι όλο το σπίτι, αλλά τουλάχιστον το φωτισμό του, χάρη στις λάμπες της BlitzWolf που μπορείτε να προμηθευτείτε από το Banggood.

Κατ’ αρχάς πρόκειται για μια απλή λάμπα, την οποία και θα αγοράσετε από το αγαπημένο μας κατάστημα με μόλις 9€.

Μετά πηγαίνετε σπίτι και την κουμπώνετε όπως κάθε άλλη, «κοινή» λάμπα… τελειώσατε!

Από εδώ και πέρα το φωτιστικό κτλ που θα έχετε βάλει αυτή τη λάμπα θα γίνει έξυπνο.

Από εδώ και πέρα εσείς παίρνετε τον έλεγχο και κάνετε ό,τι θέλετε!

Ανάβετε ή σβήνετε το φως ΟΠΟΥ κι αν είστε, μέσω του app στο κινητό σας.

Κανονίζετε να ανάβουν και να σβήνουν τα φώτα με πρόγραμμα που ορίζετε εσείς (π.χ. στις 07:00 το πρωί να ανάβουν και στις 22:00 να σβήνουν).

Μάλιστα η λάμπα της BlitzWolf συνεργάζεται άψογα με Alexa και Google Assistant, οπότε μπορείτε κι εσείς να κάθεστε στον καναπέ σας και να λέτε όλο χάρη: «Alexa, turn on the light».

Επιπλέον μέσω της εφαρμογής έχετε 8 διαθέσιμες προκαθορισμένες επιλογές (διάβασμα, ξεκούραση, meeting κτλ) για να αυξομειώνεται η ένταση του φωτός.

Η αυξομείωση γίνεται και χειροκίνητα από εσάς, ενώ η λάμπα υποστηρίζει 16εκατ. χρώματα για να κάνετε μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο σας!

Τέλος να πούμε ότι μιας και θα πάρετε πολλές, πρέπει να ξέρετε ότι υποστηρίζεται και ομαδικός έλεγχός τους και όχι μια-μια.

Η δύναμή της είναι στα 900lm και το κουπόνι που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να πάρετε όσες θέλετε είναι το: BGGRBWLT21  Ο τύπος της είναι Ε27

Αποκτήστε την έξυπνη λάμπα της BW με 9€ απο το Banggood!
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments