Η BlitzWolf είχε παρουσιάσει πριν καιρό έναν προβολέα από… σπίτι, για το σπίτι σας, ο οποίος δεν είχε σχεδόν κανέναν λόγο για να τον απορρίψετε.

Από το κόστος μέχρι και την ποιότητά του, ο BW-VP1 ήταν σύμφωνα με τα στάνταρ μιας εταιρείας που αγαπάμε εδώ στο angroid.gr.

Και ξέρουμε ότι την αγαπάτε κι εσείς.

Το καλό όμως μπορεί να γίνει καλύτερο και η BlitzWolf το ξέρει καλά, καθώς έχει κυκλοφορήσει ήδη την επόμενη γενιά του VP1!

Ο BWVP2 λοιπόν είναι εδώ, δηλαδή στο , και μάλιστα αυτό το διάστημα είναι ακριβώς στην τιμή που πρέπει!

Για να δούμε, όμως, τι μας προσφέρει η δεύτερη γενιά του εντυπωσιακού προβολέα της BW, έτσι ώστε να δικαιολογήσει και τη διπλάσια τιμή του.

Πρώτα-πρώτα υποστηρίζει με κωδικοποίηση H.265 για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα στη θέαση των αγαπημένων σας ταινιών.

Στη συνέχεια έχουμε το εξίσου εντυπωσιακό νούμερο των 6500 lumens, για σούπερ φωτεινότητα και απίστευτη ποιότητα εικόνας, ακόμα κι όταν ο χώρος προβολής δεν έχει απόλυτη συσκότιση.

Και μόνο τα παραπάνω δυο χαρακτηριστικά του μας δείχνουν ότι ο BW-VP2 έχει «μεγαλώσει» πολύ σε σχέση με τον VP1. Αλλά έχουμε κι άλλα.

Όπως για παράδειγμα την 2000:1 αντίθεσή του, όταν σχεδόν όλοι οι άλλοι – στο εύρος τιμής του – μένουν στο απλό 1000:1.

Διαθέτει χειροκίνητο focus της εικόνας, Keystone Correction και η οθόνη του φτάνει έως τις 300 ίντσες με ιδανική προβολή από το 1,9μ (100’’) έως 4μ (300’’).

Αλλά και στο κομμάτι της συνδεσιμότητας κλέβει την παράσταση. Έχει δυο θύρες USB, μια AV, μια VGA αλλά και δυο θύρες HMDI, όταν όλοι οι άλλοι μας δίνουν μέχρι μια.

Ακόμα δεν έχετε συγκινηθεί; Κακώς. Διότι πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, ο BW-VP2 διαθέτει και δυνατά ενσωματωμένα ηχεία της τάξης των 10W.

Με το κουπόνι BG88632CZ θα τον βρείτε με 176€, τελική τιμή που αφορά σε Ευρωπαϊκή αποθήκη του Banggood!

176€ και αποστολή από Κίνα;;; Πάνε αυτά αγαπητέ φίλε! Τώρα παραγγέλνεις τον VP2 με 140€ ΣΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΒΕΡ και η αποστολή γίνεται από Ευρώπη!!

Έτσι, επιλέξτε CZ (Τσεχία) και πληρώστε με Paypal βγάζοντας όλες τις επιπλέον ασφάλειας.

Κουπόνι: BGXIAOMIPLANET4

Αποκτήστε τον προτζέκτορα της BW με 140€ από το Banggood!
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Νεότερα
Παλαιότερα Με περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
ιωαννης
ιωαννης
May 25, 2020 17:19

Φιλαράκι βοηθησεμε
να το παραγγείλω ,ειμαι Βραζιλία σε βαπόρι καπετάνιος και μόλις πατάω στο πράσινο κλικ με πάει στο bankgood και εκεί μπερδεβομε