Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets BW-VP2: Το καλό έγινε ακόμα καλύτερο!

BW-VP2: Το καλό έγινε ακόμα καλύτερο!

-

- Advertisement -

Η BlitzWolf είχε παρουσιάσει πριν καιρό έναν προβολέα από… σπίτι, για το σπίτι σας, ο οποίος δεν είχε σχεδόν κανέναν λόγο για να τον απορρίψετε.

Από το κόστος μέχρι και την ποιότητά του, ο BW-VP1 ήταν σύμφωνα με τα στάνταρ μιας εταιρείας που αγαπάμε εδώ στο angroid.gr.

Και ξέρουμε ότι την αγαπάτε κι εσείς.

Το καλό όμως μπορεί να γίνει καλύτερο και η BlitzWolf το ξέρει καλά, καθώς έχει κυκλοφορήσει ήδη την επόμενη γενιά του VP1!

- Advertisement -

Ο BWVP2 λοιπόν είναι εδώ, δηλαδή στο Banggood, και ήρθε σε πολύ καλή προσφορά, μιας και έχουμε και κουπονάκι για να πέσει η τιμή του.

Για να δούμε, όμως, τι μας προσφέρει η δεύτερη γενιά του εντυπωσιακού προβολέα της BW, έτσι ώστε να δικαιολογήσει και τη διπλάσια τιμή του.

Πρώτα-πρώτα υποστηρίζει με κωδικοποίηση H.265 για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα στη θέαση των αγαπημένων σας ταινιών.

Στη συνέχεια έχουμε το εξίσου εντυπωσιακό νούμερο των 6500 lumens, για σούπερ φωτεινότητα και απίστευτη ποιότητα εικόνας, ακόμα κι όταν ο χώρος προβολής δεν έχει απόλυτη συσκότιση.

Και μόνο τα παραπάνω δυο χαρακτηριστικά του μας δείχνουν ότι ο BW-VP2 έχει «μεγαλώσει» πολύ σε σχέση με τον VP1. Αλλά έχουμε κι άλλα.

Όπως για παράδειγμα την 2000:1 αντίθεσή του, όταν σχεδόν όλοι οι άλλοι – στο εύρος τιμής του – μένουν στο απλό 1000:1.

Διαθέτει χειροκίνητο focus της εικόνας, Keystone Correction και η οθόνη του φτάνει έως τις 300 ίντσες με ιδανική προβολή από το 1,9μ (100’’) έως 4μ (300’’).

Αλλά και στο κομμάτι της συνδεσιμότητας κλέβει την παράσταση. Έχει δυο θύρες USB, μια AV, μια VGA αλλά και δυο θύρες HMDI, όταν όλοι οι άλλοι μας δίνουν μέχρι μια.

Ακόμα δεν έχετε συγκινηθεί; Κακώς. Διότι πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, ο BW-VP2 διαθέτει και δυνατά ενσωματωμένα ηχεία της τάξης των 10W.

Με το κουπόνι BGBWVP2 θα τον κάνετε δικό σας με 149,7€ τελική τιμή, που συμπεριλαμβάνει την Eu Priority Direct αποστολή, η οποία αποδεδειγμένα πια ΔΕΝ έχει τελωνείο.

Αποκτήστε τον προτζέκτορα της BW με 149€ από το Banggood!

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!