Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική όπου κι αν είστε, χάρη στο όμορφο μαύρο ηχείο της BlitzWolf, το οποίο κοστίζει μόλις 30€ (ψέματα, σχεδόν 31€).

Η κατασκευή του είναι τέτοια που του επιτρέπει να διαχέει τον ήχο περιμετρικά, δίνοντας την αίσθηση surround ήχου στις 360 μοίρες.

Είναι εφοδιασμένο με δυο ηχεία των 6W το καθένα και διπλό διάφραγμα εσωτερικά για ακόμα καλύτερη ηχητική εμπειρία.

Μάλιστα έχουν τη δυνατότητα για TWS εμπειρία αν αγοράσετε δυο ηχεία μαζί, κάτι που με την τιμή αυτή δεν είναι διόλου απαγορευτικό.

Το ηχείο της BW συνδέεται χρησιμοποιώντας Bluetooth 5.0 ενώ αντέχει σε πολύωρες καταστάσεις χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία των 1200mAh.

Αυτή φορτίζει μέσα σε περίπου 2-3 ώρες και κρατά ζωντανό το ηχείο από 6 έως 10 ώρες, ανάλογα με την ένταση.

Φυσικά όταν το συνδέσετε με το κινητό σας μπορείτε να απαντήσετε και σε εισερχόμενες κλήσεις με ευκολία.

Την ίδια ώρα ούτε η βροχή ή το νερό δεν μπορεί να σταματήσει την ηχητική σας απόλαυση, μιας και το ηχείο έχει IPX5 πιστοποίηση.

Τέλος, πολλούς πόντους κερδίζει από το σχεδιασμό του, τη φορητότητά του και τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει η BlitzWolf για την κατασκευή του.

Το ηχείο έχει θύρα για να του βάλετε κάρτα μνήμης ενώ υποστηρίζει αναπαραγωγή λίστας από usb στικάκι.

Το ηχείο κοστίζει 30,9 τελική τιμή και μάλιστα έρχεται από Ευρωπαϊκή αποθήκη του Banggood! Εσείς επιλέξτε Ship From: CZ και αν θέλετε βάλτε και τα άλλα 2€ για να έρθει με DHL στο σπίτι σας (Eu Priority).

Αποκτήστε το ηχείο της BW με 30,9€ απο το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για