Για το Herobox της Chuwi θα μπορούσα να ξεκινήσω λέγοντας πόσο «ηρωϊκό» είναι το συγκεκριμένο Mini-PC κτλ κτλ…

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ… Δεν θα το κάνω γιατί η ουσία στην περίπτωση του Herobox της Chuwi είναι άλλη: τα χαρακτηριστικά και η τιμή του!

Εδώ θέλω να θυμάστε ένα πράγμα: με τα λεφτά που κοστίζει το Herobox δεν παίρνεις… OYTE barebone συστήματα, δλδ χωρίς μνήμη και χωρίς RAM.

Το Herobox όμως έχει και τα δυο! Φυσικά είναι μικρούλη για να χωρά παντού, ακόμα και πίσω από την τηλεόρασή σας, ενώ έχει και κομψότατο σουλούπι.

Το μαύρο και το πορτοκαλί του ταιριάζει γάντι, ενώ μέσα του κρύβει έναν Intel Gemini Lake N4100 που συνδυάζεται με μια Intel UHD 600 για τα γραφικά.

Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι για gamers, αλλά δουλειά γραφείου και – κυρίως – multimedia αρχεία τα οποία και ανοίγει για… πλάκα!

Σ’ αυτό συμβάλλουν και τα 8GB RAM (DDR4) ενώ ο σκληρός του είναι 180GB SSD που αναβαθμίζεται μιας και έχει μια θύρα για να βάλετε άλλον έναν τύπου M.2

Παίρνει όμως και MicroSD μέχρι 128GB, αν έχετε κάποια εύκαιρη.

Το Herobox έχει ΚΑΙ bluetooth, ένα «αγκάθι» για τα περισσότερα mini-PC, ενώ συνδέεται και στις δυο μπάντες του WiFi.

Σε ό,τι αφορά στη συνδεσιμότητά του, έχει δυο usb2.0 και δυο usb3.0 θύρες, μια HDMI, μια VGA, μια θύρα για Ethernet και μια Type-C.

Ένα πλήρες σύστημα για να το μετατρέψετε είστε σε PC γραφείου, εξοικονομώντας χώρο, είτε multimedia center για το σαλόνι σας!

Και το καλύτερο απ’ όλα είναι η τιμή του! Ούτε λίγο, ούτε πολύ, το ολοκληρωμένο αυτό σύστημα το Banggood μας το προσφέρει με 169€!!

Η τιμή είναι απίστευτη και η Chuwi κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις μας! Εύγε!

Αποκτήστε το Herobox της Chuwi με 169€ απο το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για