Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Wearables Edifier W200BT: Κάντε το τρέξιμο… χαρά!

Edifier W200BT: Κάντε το τρέξιμο… χαρά!

-

- Advertisement -

Η καθημερινή προπόνηση – είτε μιλάμε για τρέξιμο είτε για οτιδήποτε άλλο – δεν χρειάζεται να είναι μια βαρετή… αγγαρεία.

Υπάρχουν τρόποι για να περάσει ο χρόνος ευχάριστα, ακούγοντας για παράδειγμα την αγαπημένη μας μουσική, ή τον αγαπημένο μας ραδιοφωνικό σταθμό.

Για να γίνει αυτό θα χρειαστείτε ακουστικά, τα οποία δεν θα χάνετε εύκολα και θα αποδίδουν πλούσιο και ποιοτικό ήχο.

Η περίπτωση των ακουστικών της Edifier, λοιπόν, είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, μιας και μας τα προσφέρει όλα αυτά, σε χαμηλή τιμή!

- Advertisement -

Το σχήμα τους είναι κλασικό για τέτοια περίπτωση ακουστικών. Αρκετά μακρύ καλώδιο, που καταλήγει στα δυο ακουστικά που έχουν ειδικά «αυτάκια» για να κάθονται καλύτερα στα αυτιά σας.

Στην πίσω μεριά έχουν και ισχυρό μαγνήτη για να κάθονται μαζί όταν δεν τα χρησιμοποιείτε, με αποτέλεσμα να εκμηδενίζονται οι πιθανότητες να τα χάσετε.

Η λέξη κλειδί εδώ είναι το «ισχυρός», καθώς αντίστοιχες προτάσεις ακουστικών με πολύ-πολύ χαμηλή τιμή, έρχονται με μαγνήτη της πλάκας.

Λογικό… ό,τι πληρώσεις παίρνεις!

Κάτι που ισχύει και στο κομμάτι του ήχου, με τα W200BT να παίρνουν άριστα και σ’ αυτόν τον τομέα, με πλούσιο και ποιοτικό ήχο.

Έτσι ισχυρίζεται η εταιρεία τουλάχιστον!

Είναι ικανά να αναπαράγουν μουσική έως και 7 ώρες, προτού χρειαστούν φόρτιση (φτάνουν στο 100% σε 1,5 ώρα), με την Edifier να δίνει στη συσκευασία κι ένα καλώδιο usb γι’ αυτό το λόγο.

Τα ακουστικά της Edifier δεν είναι του… σωρού και μας έρχονται με την υπογραφή της και με Bluetooth 5.0 που πέρα από (το κλασικό πλέον) H2DP, υποστηρίζει και AVRCP, HFP, HSP!

Διαθέτουν noise cancellation για τις τηλεφωνικές σας κλήσεις – σε στέρεο αν φοράτε και τα δυο – ενώ μπορούν να συνδεθούν σε έως και 2 συσκευές.

Πέραν όλων των άλλων, η Edifier έχει και το δικό της app για τα εν λόγω ακουστικά, που δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι έχουν και αδιαβροχοποίηση IPX5.

Αν σας άρεσαν, μπορείτε να τα αποκτήσετε με μόλις 13€, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι: BGEW200

Αποκτήστε τα εξαιρετικά BT ακουστικά της Edifier στα 13€ από το Banggood!

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!