Στο «ζύγι» για το τι είναι καλύτερο να έχει κανείς, TV Box ή Mini-PC, οι ανάγκες και οι προσωπικές επιλογές του καθένα βαραίνουν διαφορετικά.

Αν είστε σε αυτούς που προτιμούν τα Mini-PC – δικοί μου είστε – σας βρήκα μια πάρα πολύ καλή περίπτωση για τις ταινίες/μουσική σας κτλ.

Το ΒMax B1 το οποίο έρχεται με μια προσφορά από το BG για να μας δώσει – ίσως και για πρώτη φορά – ένα Mini-PC στα 91€!

Δεν είναι για πολλά-πολλά, αλλά με πολύ λίγα λεφτά το κοτσάρετε σε κάποια τηλεόραση και την κάνει πανέξυπνη και έτοιμη να παίξει για κάθε multimedia αρχείο σας!

Με την ευκολία των windows θα πλοηγηθείτε και στο internet, θα παρακολουθήσετε video στο youtube, θα δείτε τις ταινίες σας και γιατί όχι; – με ένα BT πληκτρολόγιο/ποντίκι – θα κάνετε και λίγη δουλειά γραφείου!

Το BMax B1 μας έρχεται με τον Intel Celeron N3060 στα 14nm και με ταχύτητα έως 2.48GHz.

Για κάρτα γραφικών έχει επιλεγεί η Intel HD Graphics 400, ένας συνδυασμός που με άνεση θα σηκώσει τα windows και με τον οποίο θα βλέπετε τηλεόραση, ταινίες ή θα ακούτε τη μουσική σας.

Οι διαστάσεις του είναι λίγο μεγαλύτερες από ένα κινητό, ενώ ζυγίζει μόλις 240 γραμμάρια. Θα χωρέσει ΠΑΝΤΟΥ (ακόμα και στην τσέπη σας) και θα σας γλυτώσει και χώρο!

Έχει 4GB RAM και 64GB ROM που φυσικά δεν φτάνουν για τίποτα, αλλά έχει υποδοχή για SSD τύπου M.2 στο εσωτερικό του.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να του βάλετε έναν 128άρι – για παράδειγμα – SSD δίσκο και να εκτοξεύσετε στα ύψη τη λειτουργικότητά του, μετατρέποντάς το σε ένα οικονομικό αλλά δυνατό media center!

Έχει προεγκατεστημένα Windows, BT4.2, wifi (συνδέεται και στις δυο μπάντες), 2 usb3.0 θύρες, 2 usb2.0, 1 HDMI, 1 VGA, 1 Ethernet και θύρα ακουστικών και θύρα για να διαβάζει MicroSD κάρτες.

Κομπλέ από συνδεσιμότητα και σε τιμή που δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Αν θέλετε κάτι καλύτερο από τα περισσότερα TV Box εκεί έξω, σε τιμή που δεν συναντάς και κάθε μέρα σε Mini-PC, το BMax B1 πρέπει να είναι η επιλογή σας.

Αν το θέλετε, βάλτε το στο καλάθι και επιλέξτε Ship From: CZ για να έρθει μέσα σε 7 εργάσιμες το πολύ στο σπίτι σας! Κουπόνι: BGMABM

Η τιμή του τα λέει ΟΛΑ! Αποκτήστε το από το Banggood τώρα!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για