Επειδή έχω βαρεθεί – όπως κι εσείς φαντάζομαι – να μου αρπάζουν συνέχεια το κινητό τα παιδιά και να βγάζουν φωτογραφίες, καθόμουν και έψαχνα πριν καιρό τι καμερούλα να τους πάρω κι έπεσα πάνω σ’ αυτή.

Την παραγγείλαμε και έχει φτάσει στα χέρια μας ήδη, με τα πιτσιρίκια (7χρ και 5χρ) να έχουν τον κλασικό πρώτο τεράστιο ενθουσιασμό, που είμαι βέβαιος ότι σταδιακά θα φθίνει, αλλά τουλάχιστον για ένα διάστημα θα ηρεμήσω! :P

Εδώ να πούμε ότι τώρα θα κάνουμε μια πρώτη παρουσίαση της κάμερας και αργότερα θα ακολουθήσει το αναλυτικό review μας.

Η συγκεκριμένη κάμερα είναι μικρή και ταιριάζει στα χεράκια των παιδιών. Η χρήση της είναι εύκολη και δεν θα προβληματίσει ιδιαίτερα, αρκεί να μάθεις τα κουμπιά και το τι κάνει το καθένα.

Εδώ να πούμε ότι μάλλον δεν είναι 12MP η κάμερα, αλλά μόνο 3MP μιας και πάνω από τρία δεν καταφέραμε να ανεβάσουμε την ποιότητα της φωτογραφίας. Μπορεί όμως και τραβάει και video (1080P), κάτι που ενθουσίασε τα παιδιά.

Δέχεται κάρτα SD – μέχρι 32GB – που μάλλον κρίνονται λίγα, τουλάχιστον στην αρχή που τα μικρά ήθελαν να βγάζουν συνεχώς φωτογραφίες και video. Η κατασκευή της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη κι ελπίζω να αντέξει για το review!

Η οθόνη των δυο ιντσών είναι μικρή για εμάς αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί τα πιτσιρίκια, όπως και το γεγονός ότι η ανάλυση και τα χρώματά της δεν είναι καλά. Αλλά με 13€ δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο.

Τέλος, να προσθέσουμε και μια ευχάριστη έκπληξη: διαθέτει δυο παιχνιδάκια, το ένα είναι το πάλαι ποτέ διάσημο φιδάκι (το θυμάστε;) κι ένα δεύτερο μνήμης, το οποίο όμως ποτέ δεν κατάφερα να λειτουργήσω.

Αλλά ακόμα δεν έχω διαβάσει καν τις οδηγίες! :P

Υπομονή για το αναλυτικό review, ενώ για τους πιο βιαστικούς παραθέτουμε το link για να παραγγείλετε την κάμερα αυτή. Και μόνο η χαρά στα μάτια των μικρών, άξιζε τα 13€ και με το παραπάνω!

Αποκτήστε την παιδική κάμερα από το Banggood

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για