Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Wearables DT NO.1 DT78 με ένα 20αρικο: Μινιμαλισμός τόσο σε design όσο και...

DT NO.1 DT78 με ένα 20αρικο: Μινιμαλισμός τόσο σε design όσο και σε τιμή!

-

- Advertisement -

Για το DT98 τα είπαμε και θα τα πούμε ακόμα πιο αναλυτικά στο review που έρχεται.

Εδώ σας έχουμε μια λίγο διαφορετική πρόταση, που «πατάει» πάνω στα καλά στοιχεία του DT98 και μας προσφέρει μια πολύ καλή εμπειρία χρήσης με λιγότερα χρήματα.

Πρόκειται για το DT78 της DT NO.1.

Εμφανισιακά φέρνει πάρα πολύ στο DT98, με μεγάλη στρογγυλή οθόνη αφής (1,3’’ 240×240) και κάσα γύρω-γύρω για ένα συνολικό μέγεθος 47χιλ.

Έχει μινιμαλιστικό design, με προσοχή στη λεπτομέρεια και πολλές δυνατότητες για να καλύψουν κάθε ανάγκη σας.

- Advertisement -

Μπορεί να είναι οικονομικό, αλλά δεν αρκείτε στα 3-4 watchfaces που δίνουν τα περισσότερα του ανταγωνισμού. Αντίθετα, σας προσφέρει 14 διαφορετικά watchfaces!

Με τον ειδικό του αισθητήρα θα καταγράψει τις επιδόσεις σας στο περπάτημα/τρέξιμο/ποδηλασία/πινγκ-πονγκ/μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, όταν το θέλετε θα μετρήσει την πίεσή σας, τους καρδιακούς σας παλμούς, ενώ όταν συνδεθεί με το κινητό σας θα ελέγχετε την κάμερα και τη μουσική από τον καρπό σας!

Έχει ρυθμιζόμενη φωτεινότητα, αντίστροφη μέτρηση, καταγράφει την ποιότητα του ύπνου σας και σας δείχνει τα μηνύματα και τις κλήσεις σας.

Η μπαταρία του είναι στα 230mAh και κρατά περίπου μια εβδομάδα, προτού χρειαστεί και πάλι φόρτιση.

Το μεγάλο του ατού όμως, είναι το γεγονός ότι έχει IP68 αδιαβροχοποίηση, που το καθιστά κανονικά αδιάβροχο για την πισίνα, το ντους κτλ.

Το πανέμορφο αυτό smartwatch μπορείτε να το κάνετε δικό σας σε τρία διαφορετικά χρώματα με 20,3€ μόλις, με τις αποστολές να ξεκινούν από το Banggood σε 12 ημέρες!

Αποκτήστε το DT78 στα 20€ από το Banggood

Με κουπόνι BGDT7820

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!