Γνωρίσαμε την LyRay για πρώτη φορά από το πολύ οικονομικό ηχείο/ρολόι/ξυπνητήρι της, το κουπόνι του οποίου (δεν) αποκλείεται να ισχύει.

Όμως όταν έπεσα μπροστά σ’ αυτό ξύλινο gadgetάκι από τη συγκεκριμένη εταιρεία, αφού πρώτα έκλεισα το στόμα μου, στη συνέχεια συνειδητοποίησα ότι η LyRay είναι ικανή να μας δώσει και πολύ πιο premium προϊόντα.

Όπως για παράδειγμα αυτό εδώ…!

Είναι, θεωρώ, μια ΤΡΟΜΕΡΗ προσθήκη στο οποιοδήποτε γραφείο, με αυτό που κλέβει την παράσταση στη συγκεκριμένη ξύλινη βάση, να είναι το φως της!

Ναι, φυσικά και το ότι είναι από ξύλο της προσθέτει επιπλέον πολυτέλεια, αλλά αυτό το φως του ηλιοβασιλέματος, με την ημικυκλική λάμπα από αλάτι Ιμαλαΐων, ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ.

Και όχι απλά ξεχωρίζει, όχι μόνο δημιουργεί μια απίστευτη και πρωτόγνωρη εικόνα, ΑΛΛΑ λειτουργεί και ως ιονιστής για να καθαρίσει την ατμόσφαιρα στο χώρο σας!

Το φως ανοίγει με διακόπτη, ενώ για μερικές ώρες δεν έχει ανάγκη ρεύματος, μιας και υπάρχει ενσωματωμένη μπαταρία 1000mAh.

Επιπλέον αποτελεί και μια πολύ ελκυστική βάση για το κινητό σας, ενώ έχει και ηχείο και θέση για το στυλό σας (τον καλό)!

Όμως τα καλά δεν σταματούν εδώ, μιας και η φοβερή αυτή βάση έχει τη δυνατότητα να φορτίσει το κινητό σας!

Μην περιμένετε εξωφρενικές ταχύτητες, αλλά και μόνο που μας δίνει αυτή τη δυνατότητα είναι καλοδεχούμενο.

Επομένως έχουμε μια πραγματικά υπέροχη κατασκευή, ένα μικρό κόσμημα, ένα απίστευτο δωράκι που θα εκτιμηθεί σε όποιον κι αν το πάρετε!

Αυτό το διάστημα το Banggood το προσφέρει με 62€ τελική τιμή!

Αποκτήστε το με 62€ από το Banggood!

 

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments