Όλοι θέλουμε και αγαπάμε πλέον, λίγο αυτοματισμό στη ζωή μας. Λίγη βοήθεια από «έξυπνες» συσκευές που μας λύνουν τα χέρια.

Μπορεί να τη θέλετε για λόγους προγραμματισμού (νυχτερινό τιμολόγιο π.χ.) ή επειδή ξεχνάτε συχνά αναμμένα τα φώτα ή κάποια ηλεκτρική συσκευή.

Το «έξυπνο» σπίτι είναι σίγουρο ότι μας εξυπηρετεί, ενώ παράλληλα δεν χρειάζεται να είναι και πολύ ακριβό!

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε όλες τις οικιακές συσκευές σας στις αντίστοιχες «έξυπνες», μιας και πλέον μπορείτε να τις κάνετε έξυπνες με ένα απλό… πολύπριζο!

Όπως αυτό της Digoo για παράδειγμα, το οποίο δεν κοστίζει ένα τσουβάλι λεφτά, προσφέρει τρεις σούκο και τέσσερεις θύρες usb και ήρθε για να σας δώσει λύσεις σε όποιο σενάριο κι αν σκεφτείτε!

Κι αυτό επειδή όσες συσκευές συνδέσετε σ’ αυτό το πολύπριζο, θα γίνουν αυτομάτως έξυπνες και θα μπορείτε να τις χειρίζεστε όσο μακριά κι αν είστε!

Αρκεί να κατεβάσετε το ανάλογο app της εταιρείας και να συνδεθείτε. Από εκεί και πέρα μάλιστα, μπορείτε να δίνετε και φωνητικές εντολές (Alexa/Google Home).

Ο απομακρυσμένος έλεγχος, ο προγραμματισμός ώρας λειτουργίας και η εξοικονόμηση ενέργειας, γίνονται παιχνιδάκι στα χέρια σας!

Το καταπληκτικό αυτό πολύπριζο, με τις θύρες usb για να συνδέσετε πάνω του ακόμα περισσότερες συσκευές, κοστίζει μόνο 18€.

Θα το βρείτε στο Banggood και το κουπόνι για να το πάρετε στα 18€ είναι το: BGDGPS19.

Το καλό είναι ότι το BG έχει στοκ, οπότε δεν θα χρειαστεί να περιμένετε και η αποστολή του θα γίνει άμεσα και δωρεάν, χωρίς φόβο τελωνείου.

Αποκτήστε το από το Banggood!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για