Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets FIMI A3: Το Drone της Xiaomi με 190€ (!!!) από Ευρωπαϊκή αποθήκη!

FIMI A3: Το Drone της Xiaomi με 190€ (!!!) από Ευρωπαϊκή αποθήκη!

-

- Advertisement -

Ήρθε η ώρα του… ήρθε η ώρα του ΔΙΧΩΣ αμφιβολία!

Τώρα δεν έχετε λόγους να μην προχωρήσετε στην αγορά του FIMI A3, του Drone της Xiaomi, μιας και η τιμή του αλλά και ο χρόνος αποστολής του είναι… μάλαμα!

Σε άσπρο χρώμα και με βάρος κάτι παραπάνω από μισό κιλό, με το Drone της Xiaomi θα περάσετε ευχάριστες ώρες είτε είστε επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης.

Η ακρίβειά του είναι εξαιρετική, η ευκολία χρήσης του σε πολύ υψηλά επίπεδα και ο χρόνος της αυτονομίας του ξεπερνά τα 20 λεπτά!

- Advertisement -

Η μπαταρία του είναι στα 2000mAh και η ταχύτητά του εντυπωσιάζει, καθώς φτάνει τα 65χλμ/ώρα!

Διαθέτει GPS (GPS+GLONASS), Headless Mode, One Key Return, Altitude Hold Mode, LCD οθόνη στο χειριστήριό του, ενώ και οι έλικες βγαίνουν και μπαίνουν πανεύκολα (quick-release).

Επιπλέον έχει ηλεκτρονικό (3-αξόνων) και μηχανικό (2-αξόνων) gimbal, για υπέροχες λήψεις video και ομαλό πέταγμα του ίδιου του Drone.

Πέρα από το όνομα, Xiaomi, το μεγάλο ατού του εν λόγω Drone είναι και η πολύ καλή κάμερα που διαθέτει για τις λήψεις σας… αφ’ υψηλού!

Είναι στα 1080p με αισθητήρα της SONY, 80ο FOV, διάφραγμα f/2.0 και μέγιστη φωτό στα 3264×2448 με video στα 1080p @30fps ή 25fps.

Ποιότητα και τεχνολογία σε ένα Drone με την «υπογραφή» της Xiaomi, σε τιμή που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια δεύτερων σκέψεων.

Κατ’ αρχάς, με το κουπόνι: BGFIMIA3ES θα το αποκτήσετε με 190ενώ θα σας έρθει ΔΩΡΕΑΝ από Ευρωπαϊκή αποθήκη (CZ) που σημαίνει ότι σε μια εβδομάδα ή λιγότερο θα είναι σπίτι σας!

ΑΡΠΑΞΤΕ ΤΟ!

Αποκτήστε το FIMI A3 της Xiaomi με 190€ απο Ευρωπαΐκή αποθήκη του Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!