Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Mini PC - TV Boxes TV Box με 4/64GB και Android 9.0 στα 29€

[Ευκαιρία] TV Box με 4/64GB και Android 9.0 στα 29€

-

- Advertisement -

Όσοι ψάχνετε για TV Box μην ψάχνετε άλλο… βρήκατε αυτό που θα πάρει θέση, δίπλα, κάτω, πάνω ή πίσω από την τηλεόρασή σας! Το όνομά του; H96 MAX

Με το συγκεκριμένο boxάκι, δεν χρειάζονται συμβιβασμοί. Θα έχετε την εμπειρία χρήσης του Android 9.0 με 4GB μνήμης (DDR3) και 64GB αποθηκευτικό χώρο!

Πέρα από ωραίο, έχει μπροστά και οθόνη με την ώρα και μερικές ακόμα χρήσιμες πληροφορίες.

Υποστηρίζει 4Κ video κι ένα σωρό διαφορετικά formats για μουσική και video. Διαβάζει TF κάρτες, έχει υποστήριξη για HDR αλλά και κατευθείαν για υποτίτλους.

- Advertisement -

Από πλευράς συνδεσιμότητας έχει όλα όσα θα περιμένατε: μια θύρα usb 3.0 και μια usb 2.0, έχει θύρα Ethernet (10/100 standard), Bluetooth 4.0, διπλή μπάντα wifi (2,4G/5G), HDMI, θύρα ακουστικών και θύρα για κάρτα μνήμης.

Φυσικά μπορείτε – και επιβάλλεται – να του βάλετε ασύρματο mouse και πληκτρολόγιο για ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης, ενώ θα βοηθήσει το κινητό σας να συνδεθεί με την τηλεόρασή σας μέσω DLNA.

Το Banggood το έχει σε Promo Sale κι εσείς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να το αρπάξετε με κόστος στα 29€ τελική τιμή με την PDM μέσα.

Υπάρχει και η επιλογή να το πάρετε από Ευρωπαϊκή αποθήκη με 33€ για να έρθει ακόμα πιο γρήγορα σπίτι σας.

Αποκτήστε το H96 Max με 29€ από το Banggood!

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!