Όσοι ψάχνετε για TV Box μην ψάχνετε άλλο… βρήκατε αυτό που θα πάρει θέση, δίπλα, κάτω, πάνω ή πίσω από την τηλεόρασή σας! Το όνομά του; H96 MAX

Με το συγκεκριμένο boxάκι, δεν χρειάζονται συμβιβασμοί. Θα έχετε την εμπειρία χρήσης του Android 9.0 με 4GB μνήμης (DDR3) και 64GB αποθηκευτικό χώρο!

Πέρα από ωραίο, έχει μπροστά και οθόνη με την ώρα και μερικές ακόμα χρήσιμες πληροφορίες.

Υποστηρίζει 4Κ video κι ένα σωρό διαφορετικά formats για μουσική και video. Διαβάζει TF κάρτες, έχει υποστήριξη για HDR αλλά και κατευθείαν για υποτίτλους.

Από πλευράς συνδεσιμότητας έχει όλα όσα θα περιμένατε: μια θύρα usb 3.0 και μια usb 2.0, έχει θύρα Ethernet (10/100 standard), Bluetooth 4.0, διπλή μπάντα wifi (2,4G/5G), HDMI, θύρα ακουστικών και θύρα για κάρτα μνήμης.

Φυσικά μπορείτε – και επιβάλλεται – να του βάλετε ασύρματο mouse και πληκτρολόγιο για ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης, ενώ θα βοηθήσει το κινητό σας να συνδεθεί με την τηλεόρασή σας μέσω DLNA.

Το Banggood το έχει σε πολύ καλή τιμή οπότε θα το κάνετε δικό σας με 33,5€! Κάντε την παραγγελία από Κίνα (CN) και με Priority Direct αποστολή. Η τιμή είναι τελική και η προσφορά λήγει σήμερα!

Αποκτήστε το H96 Max με 33,5€ από το Banggood!
5 1 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments