Η αλήθεια είναι ότι για ένα διάστημα είχαμε σταματήσει να παρουσιάζουμε smartwatches. Πόσο ν’ αντέξω ο άμοιρος; 😛

Όμως η Bakeey δεν σταμάτησε να βγάζει το ένα έξυπνο ρολόι μετά το άλλο! Και συνεχίζει ακάθεκτη.

Έτσι, τώρα μας προσφέρει ένα ακόμα smartwatch, το οποίο αποδεικνύεται «σκυλί», μιας και έχει τη μεγαλύτερη αυτονομία που έχουμε δει σε ρολόγια αντίστοιχου κόστους.

Κι αυτό επειδή η 200mAh μπαταρία του όχι μόνο φορτίζει γρήγορα, αλλά – υπό προϋποθέσεις – μπορεί να ξεπεράσει τις 10 ημέρες αυτονομίας!

Η οθόνη του είναι η γνωστή 1,3’’ με ανάλυση 240×240. Από πίσω έχει τον αισθητήρα με δυνατότητα 24ωρης παρακολούθησης των σφυγμών σας, της πίεσής σας και του επιπέδου του οξυγόνου στο αίμα σας.

Στην οθόνη του θα δείτε τις εισερχόμενες κλήσεις σας – μπορείτε να κάνετε απόρριψη – αλλά και τα μηνύματά σας.

Σε συνδυασμό με το app (DaFit) μπορείτε να βγάζετε φωτογραφίες από το κινητό χρησιμοποιώντας το ρολόι, ή να χειρίζεστε τα μουσικά σας κομμάτια.

Η εμφάνισή του είναι στα πλαίσια που όλο και περισσότερο ακολουθούν οι κατασκευαστές: κοστίζω-λίγα-αλλά-δείχνω-πιο-ακριβό.

Το μεταλλικό του περίβλημα του δίνει επιπλέον πόντους, όχι απλά σε ό,τι αφορά στην εμφάνιση αλλά και σε ενδεχόμενα χτυπήματα.

Το βάρος του δεν θα σας προβληματίσει, καθώς είναι μόλις 55 γραμμάρια κι έτσι θα το φοράτε και το βράδυ για να πληροφορήστε για την ποιότητα του ύπνου σας.

Γιατί να το επιλέξετε από τις ένα σωρό προτάσεις του χώρου; Πρώτον: για την εμφάνισή του. Δεύτερον: για την αυτονομία των 10+ ημερών του.

Απλά και όμορφα!

Το Bakeey CF98 είναι σε preorder από το Banggood και όσοι το παραγγείλετε τώρα, θα το κάνετε δικό σας με 29€!

Αποκτήστε το από το Banggood!
0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments