Η κάμερα που παρουσιάζουμε σήμερα θα αποτελέσει μια καλή λύση για όσους θέλουν να παρακολουθούν από μακριά κάποιον χώρο (ή πρόσωπο), χωρίς να χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Τα 1080P είναι εκ των ων ουκ άνευ για το 2019, ενώ διαθέτει και τη δυνατότητα νυχτερινής όρασης για να καταγράφεται τα δρώμενα και τη νύχτα.

Η εικόνα της πιάνει μια γωνία 110 μοιρών, ενώ η ίδια η κάμερα μπορεί να γυρίσει 360 μοίρες για πλήρη πανοραμική άποψη του χώρου.

Επιπλέον διαθέτει τη δυνατότητα να στέλνει ειδοποίηση σε περίπτωση που πιάσει κίνηση, ή σε περίπτωση ήχου, μιας και διαθέτει ηχείο και μικρόφωνο!

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε από όπου κι αν είστε, να συνομιλήσετε με το πρόσωπο που βρίσκεται στο δωμάτιο που έχετε εγκαταστήσει την κάμερα!

Εσείς ρωτνάτε κι αυτοί θα απαντνάνε να ουμε…! (Τόλης Σκέτος, παπάκι τζέι αρ 😛 :P)

Από την άλλη, αν την έχετε τποθετήσει/κρύψει σε καλό σημείο, θα πιάσει στα πράσα και κάθε επίδοξο κλέφτη και θα σας στείλει ειδοποίηση στο κινητό ή e-mail.

Όλα αυτά γίνονται μέσα από το app που θα κατεβάσετε στο κινητό σας. Η κάμερα συνδέεται ασύρματα με το wifi, αλλά δυστυχώς έχει μόνο τη μια μπάντα (2.4GHz).

Υπάρχει χώρος για SD κάρτα, μέχρι 64GB, ενώ με την αγορά της σας δίνει και 30 ημέρες δωρεάν cloud service.

Το άλλο θετικό, είναι ότι με το app στο κινητό σας μπορείτε να συνδέσετε έως και 4 τέτοιες κάμερες και να δημιουργήσετε το προσωπικό σας σύστημα ασφάλειας στο σπίτι ή στη δουλειά!

Το video αποθηκεύεται έχοντας δεχτεί επεξεργασία σε H.265, που σημαίνει ότι τα αρχεία δεν θα είναι τεράστια.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η κάμερα είναι μεν αδιάβροχη, αλλά οι Κινέζοι προτείνουν να την έχετε μόνο σε εσωτερικούς χώρους, που σημαίνει ότι δεν είναι αδιάβροχη, αλλά είναι όμως… αυτό, τίποτε άλλο!

Για να την αποκτήσετε στα 16€ μόνο, αφού τη βάλετε στο καλάθι σας, χρησιμοποιήστε τον κωδικό: 29grbg.

Αγοράστε την κάμερα από το Banggood

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για