Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets BlitzWolf LT15 LED Night Light

[Gadget Deal] BlitzWolf LT15 LED Night Light

-

- Advertisement -

Πολλά ναι… πολλά! Ειδικά όταν πρόκειται για LED λαμπάκι από την BlitzWolf, το οποίο κοστίζει μόλις 6€!

Το BWLT15 είναι ένα λαμπάκι με υπέρυθρες και αισθητήρα κίνησης, για ν’ ανάβει όταν κάποιος περνάει από μπροστά του και να προσφέρει απλόχερα το φως του.

Αυτό (το φως δλδ) διαχέεται σε γωνία 120ο από εκεί που θα το τοποθετήσετε και ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις (σπίτι με σκαλιά, ντουλάπες κτλ) λύνει τα χέρια!

Διότι, αγαπητέ αναγνώστη, είμαι καλός, χρυσός, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να με ξυπνάνε μέσα στο βράδυ τα παιδιά, που νοιώθουν την ανάγκη να ανάψουν όλα τα φώτα του σπιτιού για να πάνε στην τουαλέτα…

Το έξυπνο λαμπάκι της BlitzWolf θα ανάψει όταν περάσει το πιτσιρίκι από μπροστά και θα σβήσει μετά από 15 δευτερόλεπτα, κάνοντας οικονομία στις μπαταρίες.

Ναι, παίρνει μπαταρίες κι αυτό δεν θα αρέσει σε κάποιους, ωστόσο η BlitzWolf μας λέει ότι τρεις ΑΑ αρκούν για να αντέξουν ένα τρίμηνο χαλαρά. Κι επειδή όλοι έχουμε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες σπίτι, λύνετε το πρόβλημα.

Το BWLT15 βγάζει ένα ζεστό κιτρινωπό φως χωρίς να τρεμοπαίζει ή να ζαλίζει, ιδανικό για τις νυχτερινές ώρες, ενώ χάρη στο μικρό του μέγεθος (διάμετρος μόλις 84 χιλιοστών) χωράει παντού.

Τοποθετείτε είτε κολλώντας το πάνω σε λεία επιφάνεια με το ειδικό αυτοκόλλητο, είτε κρεμώντας το από οποιοδήποτε σημείο χάρη στο πιαστράκι που έχει. Και τα δυο διατίθενται στη συσκευασία.

Η τιμή, όπως προείπαμε, είναι μόλις στα 6€ (και κάτι ψιλά) και μπορείτε να το προ-παραγγείλετε τώρα από το Banggood.

Κάντε την προ-παραγγελία σας στο Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!