Επιδιορθώστε, πιάστε, σφίξτε, κόψτε, τεμαχίστε… αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να κάνετε με το εκπληκτικό πολυεργαλείο της !

Το Xiaomi NexTool 9 σε 1 είναι μια στιβαρή κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, όμορφο και εύκολο στη χρήση με μικρές διαστάσεις για να χωράει παντού.

Νομίζω ότι και μόνο από τις φωτογραφίες καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για ένα ποιοτικό πολυεργαλείο, με την επιπρόσθετη εγγύηση της Xiaomi.

Με αυτό μπορείτε να επιδιορθώσετε ή να μαστορέψετε πολλά πράγματα. Το τμήμα marketing της Xiaomi μας λέει ότι έχει εννέα λειτουργίες, τις εξής… τέσσερεις:

Γαλλικό κλειδί με άνοιγμα στα 22 χιλιοστά, πένσα, μαχαίρι και πριόνι.

Γιατί λέει 9 σε 1 τότε; Διότι με την πένσα μπορείτε να κόψετε κάτι, ή να τη χρησιμοποιήσετε σαν τσιμπίδα, ενώ έχει και δυο κεφαλές κατσαβιδιού.

Μόνο μην μας ρωτήσετε που είναι το κυρίως κατσαβίδι. Αυτό ξέχασε να μας το πει η Xiaomi. 😛

Όπως και να ‘χει το πολυεργαλείο της Xiaomi ξεχωρίζει για τη στιβαρή του κατασκευή και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα καταστραφεί μετά από 2-3 φορές που θα το χρησιμοποιήσετε.

Αυτός είναι και ο λόγος που η τιμή του δεν είναι της τάξης των μερικών ευρώ (6-7-8€) που κάνουν άλλα.

Αυτή τη στιγμή κοστίζει στα 25 ευρώ, αλλά όσο καλό κι αν είναι, η τιμή αυτή κρίνεται αρκετά τσιμπιμένη. Ωστόσο το Banggood μας το προσφέρει μέχρι και τις 19 Μαΐου στην τιμή των 18€! Πως; Βάζοντας το κουπόνι: 6ca513

Έτσι εξοικονομείτε 7€ για να πάρετε κι ένα από τα υπόλοιπα του σωρού πολυεργαλεία, έτσι για να καταλάβετε τη διαφορά. 😉

Αποκτήστε το πολυεργαλείο της Xiaomi

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για