Ποιος Q αγαπητοί αναγνώστες, ποιος Κύρος Γρανάζης, ΠΟΙΟΣ ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ. Εδώ έχουμε Gadget απο το που κάνει τον Tony Stark (Ο θεός να τον συγχωρέσει) να κοκκινίζει απο ντροπή.

Η ασύρματη κάμερα/κουδούνι της 360, είναι βγαλμένη απο το μέλλον.

Αποτελούμενη απο δύο κομμάτια, το κουδούνι-κάμερα και τον εσωτερικό ηχείο, η έξυπνη κάμερα εισόδου της 360, μπορεί να προβάλει στο κινητό σας σε Full HD ανάλυση, τη φάτσα αυτού που σας χτυπάει το κουδούνι, είτε είστε στο σπίτι είτε όχι!

360 d819 video app

Μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου, μπορείτε να απαντήσετε στον απρόσκλητο καλεσμένο σας ακόμα και απο χιλιόμετρα μακριά μέσω της εφαρμογής για το κινητό σας, ενώ η D819 σας έχει πρώτα δείξει το πρόσωπο του.

Μάλιστα η κάμερα έχει αισθητήρες υπερύθρων η οποίες αντιλαμβάνονται οποιαδήποτε κίνηση, και σας ειδοποιούν πριν ακόμα σας χτυπήσουν το κουδούνι, ενώ έχει και νυχτερινή όραση, οπότε μπορείτε να βλέπετε ΤΑ Κ#*!@ΔΑ που χτυπάνε το κουδούνι και φεύγουν, ακόμα στο απόλυτο σκοτάδι. Αρκει να είναι σε απόσταση μέχρι τριών μέτρων για πάνω απο 15 δευτερόλεπτα

360 d819 strangers

Η 360 D819 παίρνει MicroSD κάρτα για να αποθηκεύει μέχρι και τις τελευταίες 48 ώρες που τραβάει, ενώ υπάρχει επιλογή και για Cloud Saving.

Αν κάποιος εξυπνάκιας προσπαθήσει να βγάλει την κάμερα απο την πλάτη της, αυτή βγάζει ένα ρόπαλο και τον χτυπάει αρχίζει να χτυπάει δυνατά για να τον αποτρέψει και σας στέλνει τη φατσούλα του φωτογραφία.

360 d819 usage

Τέλος, η κάμερα του κουδουνιού έχει αναγνώριση προσώπου, και μπορεί να μάθει τα πρόσωπα που σας επισκέπτονται συχνά, και να σας τα ανακοινώνει όταν σκάνε μύτη στην πόρτα. Σαν ποντικοπαγίδα για την πεθερά σας δηλαδή.

Η μπαταρία 5000mAh που θα βρείτε στο εσωτερικό της μπορεί να την κρατήσει ζωντανή για σχεδόν 6 μήνες, πριν την ξαναφορτίσετε, ενώ έχει και IP67 Rating, οπότε η βροχή την αφήνει παντελώς αδιάφορη.

Την κάμερα της 360 μπορείτε να τη βρείτε αποκλειστικά στο Gearbest για την ώρα, και σε προσφορά μάλιστα, αφού για όσο διαρκέσουν τα πρώτα αποθέματα, μπορείτε να την αποκτήσετε με 89€.

Αποκτήστε την κάμερα εισόδου 360 D819 στα 89€

Απο το Gearbest

 

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για