Λοιπόν, δε θα το πιστέψετε, λογικά θα σοκαριστείτε κιόλας, αλλα παρά την τεράστια προσφορά του προτζέκτορα της Wemax , κανείς μα κανείς δεν τον αγόρασε. Iσως το οτι μπορούσατε να πάρετε μέχρι 3 μόνο να σταμάτησε αρκετούς απο εσάς, ίσως ρε αδελφέ το Design του να μην σας κάλυψε. Ίσως φυσικά, τα 2400€ να σας έπεσαν πολλά. Λιγότερο πιθανό το τελευταίο, αλλά πιθανό. Ο Alfawise A80, είναι φτηνότερος, πολύ φτηνότερος, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ φτηνότερος, οπότε ίσως ταιριάξει περισσότερο στο Budget σας.

Ο A80, έχει LCD Chip 4″, με 30.000 ώρες ζωής, που μπορεί να προβάλει εικόνα 1280 x 720 pixels , και μπορεί ανοίξει απο 28 ίντσες (σε 1.2 μέτρα απόσταση απο τον τοίχο) μέχρι τις 180 ίντσες (5.5 μέτρα απόσταση απο τον τοίχο). Η βέλτιστη ρύθμιση εδώ είναι είναι ανάμεσα στις 60 και τις 100″ σε απόσταση 2.5-3 μέτρα απο τον τοίχο σας.

Alfawise A80 HD Projector xriseis

Η μέγιστη φωτεινότητα του φτάνει τα 2800 Lumens τα οποία ειναι αρκετά για να δείτε ολοκάθαρα σε σχετικά σκοτεινό περιβάλλον, δε θα χρειαστεί να κλείσετε πάντα για να δείτε τι συμβαίνει στο πανί.

Η μέγιστη ανάλυση που μπορεί να προβάλει ο προβολές της Alfawise, είναι upscaled 1080p στα 60hz, ενώ έχει δυναμική αντίθεση 10000:1, για εύκολη θέαση σκοτεινών σκηνών στις ταινίες.

Alfawise A80 HD Projector brightness

Απο θύρες, θα βρείτε μια VGA, μια HDMI, ένα Audio Out και 2 USB, με τον Alfawise A80 να μπορεί να παίξει χωρίς βοήθεια αρχεία MPG, AV, TS, MOV, MKV, DAT, MP4, VOB ,:MP3, WMA, AAC, M4A,JPG, JPEG, BMP, GIF, PNG και GIF, αλλά φυσικά η καλύτερη λύση, είναι να τσιμπήσετε ένα καλό Android TV Box, και να το κοτσάρετε πάνω του, για να παίζει τα πάντα ολα.

Τέλος υπάρχει ηχείο 5W, ενώ έχει και θύρα υπερύθρων για τον απομακρυσμένο έλεγχο του με το χειριστήριο που θα βρείτε στην συσκευασία.

Το πακέτο αυτό, αγαπητέ αναγνώστη, μπορείς να το κάνεις δικό σου, με μόλις 75€ χρησιμοποιώντας το κουπόνι U6E86G9YGI πριν το Checkout, με την αποστολή με Priority Line να στοιχίζει 3.89€ οπότε η τελική τιμή απόκτησης ειναι τα 78€ χωρίς φόβο τελωνείου. τζιτζί!

Αποκτήστε τον Alfawise A80 HD Projector στα 75€

Χρησιμοποιώντας το κουπόνι U6E86G9YGI

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για