Μια φορά ένας γέρος σοφός στα βουνά του Νεπάλ την ώρα του βραδινού, μου είχε πει μια κουβέντα που χαράχθηκε βαθιά στη ψυχή μου, και με βοήθησε πάρα πολλές φορές στην ζωή μου.

“Πάρε ένα φορητό φως ασφαλείας Alfawise AL-M1, γιατι θα έρθει μια νύχτα που θα πάθεις λάστιχο και δε θα βλέπεις την τύφλα σου”. Για να συμπληρώσει με την απόλυτη σοφία του “Ασε κάτω το πιρούνι τώρα, το φαί είναι για να φάμε και οι υπόλοιποι”.

Τότε δεν κατάλαβα τι ακριβώς ηταν αυτό το AL-M1, αλλα τώρα πλέον έμαθα, και ήρθε η ώρα να μεταφέρω τη σοφία μου και σε εσάς.

Alfawise AL - M1 Plus Magnetic LED Camping Lantern built

Το φορητό φως ασφαλείας της Alfawise, έχει σώμα φτιαγμένο απο πηλό πλαστικό και ειναι τόσο ανθεκτικό που μπορεί να σηκώσει μέχρι και 100 κιλά βάρος χωρίς να πάθει το παραμικρό.

Είναι αδιάβροχο σύμφωνα με το πρότυπο IPX6 οπότε η βροχή δεν του λέει τίποτα, και έχει και γαντζο για να το κρεμάτε και να σας ελευθερώσει τα χέρια, αλλα και ισχυρό μαγνήτη για να βεντουζώνει σε οτιδήποτε μεταλλικό.

Alfawise AL - M1 Plus Magnetic LED Camping Lantern lux

Το Alfawise AL-M1 έχει λειτουργία προβολέα διαχυσης απο τα 28 JFLED2835 1380lm 9.2W LED που θα βρείτε οριζόντια διατεταγμένα,ενώ στη μία του πλευρά έχει και CREE XLamp XP-E2 283lm 3W LEDS για λειτουργία ως φακό.

Κρατώντας πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση απο τα 350 μέχρι και τα 1150 LUX, ενώ δεξιά και αριστερά έχει κόκκινα και μπλέ LED αντίστοιχα που του επιτρέπουν να λειτουργεί και σαν σειρήνα, αν για κάποιο λόγο θέλετε να το παίξετε αστυνόμος Μπέκας.

Alfawise AL - M1 Plus Magnetic LED Camping Lantern uses

Επίσης, ανάμεσα στις άλλες λειτουργίες του, έχει και λειτουργία SOS, ενώ χτυπώντας το σαν φραπέ, εμφανίζεται ένα πράσινο φως που δείχνει τη στάθμη της μπαταρίας του.

Alfawise AL - M1 Plus Magnetic LED Camping Lantern battery check

Η ενσωματωμένη μπαταρία 2500mAh μέχρι 80 ώρες λειτουργίας σαν προβολέα, ή 20 ώρες σαν φακό, με τους χρόνους αυτούς να αναφέρονται στην μικρότερη δυνατή ένταση. Η φόρτιση γίνεται μέσω USB.

Αυτή η μικρή και θαυματουργή λάμπα ασφαλείας της Alfawise, μπορεί να γίνει δική σας με μόλις 19€ απο την προσφορά του , χρησιμοποιώντας το κουπόνι GBSZALM12 με την Untracked αποστολή να είναι δωρεάν, και την tracked να κοστίζει 2€.

Δεν μπορώ να σκεφτώ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ γιατι να μην έχετε μια απο αυτές στην κατοχή σας, εκτός αν τα 19€ είναι έξοδο που δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει τώρα για το μελλον, ή αν φυσικά έχετε ήδη παρόμοιο προιόν.

Αν θέλετε κάτι παραπάνω, υπάρχει και η Plus έκδοση, με τα διπλά LED, και την διπλάσια μπαταρία.

Αποκτήστε το Alfawise AL - M1 Plus Magnetic LED Camping Lantern στα 19€

με το κουπόνι GBSZALM12

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για