Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Alfawise CK - T1803 : Θερμόμετρο υπερύθρων με μόλις 8.5€!

Alfawise CK – T1803 : Θερμόμετρο υπερύθρων με μόλις 8.5€!

-

- Advertisement -

Τα παιδιά ειναι ευτυχία αγαπητέ αναγνώστη. Εκτός αν τα παιδιά είναι άρρωστα. Αν τα παιδιά ειναι άρρωστα είναι μια μάζα απο γκρίνια και μύξες, που θέλει τρία άτομα για να του βάλουν το θερμόμετρο.

Βέβαια, επειδή είστε ωραίοι και μετράτε, δε θα χαλάτε τα νεύρα σας, αλλα θα δώσετε μόλις 8.5€ και θα πάρετε ένα θερμόμετρο υπερύθρων, που μετράει την θερμοκρασία του κανακάρη, ή της πριγκιπέσας απλά στοχεύοντας στο δόξα πατρί, σαν τον Κλίντ Ιστγουντ.

Το θερμόμετρο της Alfawise, που οπως σας έξω ξαναπεί φτιάχνει απο κουτάλια μέχρι jetpacks ,  χρειάζεται μόλις ένα δευτερόλεπτο σε απόσταση 3-5 εκατοστών, για να καταγράψει τη θερμοκρασία του παιδιού σας.

Βέβαια ως συνήθως σε αυτού του τύπου θερμομέτρων, η ακρίβεια δεν αγγίζει αυτή των κλασσικών θερμομέτρων, απο την άλλη ομως, είναι τόσο εύκολο που μπορείτε να πάρετε και δυο και τρείς μετρήσεις στη σειρά για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα.

- Advertisement -

Alfawise CK - T1803 screen

Πάνω στο Alfawise CK – T1803 θα βρείτε μια φωτιζόμενη οθόνη, με ενδειξεις θερμοκρασίας και μπαταρίας, ενώ έχει και μνήμη 32 τελευταίων μετρήσεων για να κρατάτε το ιστορικό.

Το καλύτερο απο ολα, ειναι οτι το θερμόμετρο της Alfawise δεν είναι χρήσιμο μόνο για τον πυρετό, αφού με τη βοήθεια του, μπορείτε να μετρήσετε τη θερμοκρασία του γάλακτος, του νερού, αλλα και του δωματίου, αφού έχει επιλογές για Surface, Room και Body temperature.

Alfawise CK - T1803 xriseis

Όλα τα παραπάνω, συν την τιμή των 8.5€ για το Alfawise CK – T1803 σας αφήνει με ένα και μοναδικό ερώτημα. Γιατι να ΜΗΝ το πάρετε;

Αποκτήστε το Θερμόμετρο υπερύθρων Alfawise CK - T1803 στα 8.5€

Στο Flash Sale του Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!