Το να πάρετε έναν καλό προτζέκτορα δεν είναι δύσκολο πλέον, το να πάρετε έναν καλό φορητό προτζέκτορα είναι άλλο πράγμα.

Ο φορητός προβολέας της Alfawise χωράει στην παλάμη σας(13.60 x 6.50 x 6.00 cm), κάτι που σε συνδυασμό με την μπαταρία 7000mAh και το Android 7.1 που έχει στο εσωτερικό του, τον κάνει πανεύκολο στον να το πάρετε παντού, να τον στήσετε σε δευτερόλεπτα αφου δε χρειάζεται ρεύμα, και να κάνετε δουλειά σας.

Alfawise HDP300 DLP Mini Projector size

Η φορητότητα του όμως, δεν είναι το μόνο του προσόν αφού ο HDP300 είναι τεχνολογίας DLP για καλύτερα χρώματα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με του συμβατικούς LCD προβολείς.

Η LED λάμπα του έχει 30.000 ώρες ζωής, και προσφέρει φωτεινότητα 300 ANSI Lumens με αντίθεση 3000:1 που σημαίνει ότι σε δωμάτιο με ελεγχόμενο φωτισμό ο προβολέας της Alfawise μπορεί να κάνει θαύματα, αλλά ακόμα και αν δεν μπορείτε να κάνετε πλήρη συσκότιση, σε πολλές περιπτώσεις ο HDP300 θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Alfawise HDP300 DLP Mini Projector brightnesss

Το μέγεθος προβολής μπορεί να φτάσει μέχρι τις 200″, με την απόσταση από το στόχο να μπορεί να είναι από 1.2 μέτρα μέχρι και τα 5 μέτρα, με τον Alfawise HDP300 να έχει native ανάλυση 854 x 480 pixel την οποία κάνει Upscale σε Full HD.

Από θύρες, θα βρείτε HDMI, Θύρα ακουστικών, θύρα MicroSD, δύο USB, και τη θύρα τροφοδοσίας, ενώ υπάρχει και Bluetooth 5.0 και Dual Band WiFi για ασύρματη σύνδεση.

Τέλος παρά το μικροσκοπικό του μέγεθος, η Alfawise έχει στριμώξει και δύο ηχεία συνολικής έντασης 5W, ενώ στη συσκευασία υπάρχει και ασύρματο χειριστήριο.

Ο Alfawise HDP300 είναι μικρός, ικανός, και κυρίως μπορεί να σας ακολουθήσει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ παντού. Δε χρειάζεται ρεύμα, δε χρειάζεται πηγή αφού έχει Android και με ένα VLC παίζει τα πάντα από USB, συνδέεται ασύρματα με το κινητό σας, και έχει αρκετή φωτεινότητα και αντίθεση για να σας προσφέρει και ικανοποιητικότατη εμπειρία θέασης.

Με πόσα; Στο Flash Sale που τρέχει τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε τον HDP300 με 287€ απο το Gearbest και σχεδόν δωρεάν tax free αποστολή μέσω Priority Line 2.4€). Περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση των κουπονιών και τις αγορές απο το Gearbest, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αποκτήστε τον Alfawise HDP300 DLP Mini Projector στα 270€

Στο Flash Sale του Gearbest

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για