Τρίτη, Σεπτέμβριος 17, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Alfawise Smart Plug : Δώστε λίγο IQ στις "χαζές" συσκευές σας.

Alfawise Smart Plug : Δώστε λίγο IQ στις «χαζές» συσκευές σας.

-

- Advertisement -

To να εξοπλίσετε το σπίτι σας με «εξυπνες» συσκευές, είναι ενας καταπληκτικός τρόπος να κάνετε τη ζωή σας απο πολύ, εώς ΠΑΡΑ πολύ πιο εύκολη.  Το να της πληρώσετε βέβαια, είναι ένα θέμα.

Αν θέλετε να δώσετε έναν τόνο εξυπνάδας στις κατα τα άλλα, «χαζές» συσκευές σας, οι έξυπνες πρίζες είναι μια παρα πολύ βολική λύση, ειδικά αν τις βρίσκετε στην τιμή που παίζει τώρα η Alfawise Smart Plug.

Alfawise PE1004T Smart Plug looks

Πάνω στην έξυπνη πρίζα της Alfawise μπορείτε να συνδέσετε φώτα, καφετιέρες, οθόνες, πιεστικά, ή κάτι πιο εξειδικευμένο οπως π.χ τον φωτισμό ενός ενυδρείου.

Με τη βοήθεια της Tuya APP, μπορείτε τα ελέγξετε απομακρυσμένα οτι συσκευή και αν έχετε συνδέσει πάνω στην πρίζα, ενώ το Smart Plug υποστηρίζει και φωνητικές εντολές, μέσω Amazon Alexa και Google Home.

- Advertisement -

Alfawise PE1004T Smart Plug app

To καλύτερο απο ολα ομως, είναι η δυνατότητα του προγραμματισμού λειτουργίας της πρίζας, η οποία μπορεί να δίνει η να κόβει το ρεύμα στις συσκευές σας, σε στάνταρ χρονοδιάγραμμα κάτι που ανεβάζει τη χρησιμότητα της στα ύψη.

Alfawise PE1004T Smart Plug program

O συνδυασμός της έξυπνης πρίζας που σας έχω προσφορά εδώ, μαζί με το μαγικό IR Controller , που είχαμε δεί  πριν απο μερικές μέρες, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα σας, με ένα 20αρικο κόστος όλο και ολο, και χωρίς ΚΑΜΙΑ έξυπνη συσκευή. Απίστευτο!

Αν ενδιαφέρεστε για την πρίζα της Alfawise, μπορείτε να την αποκτήσετε με 7.3€ απο το Gearbest, ενώ υπάρχει και πακέτο με 2 πρίζες, σε τρομερή ευκαιρία που τις κατεβάζει στα 15.5€. Τι εννοείται τα ίδια λεφτά είναι; 80 λεπτά κόβουν τι θέλετε να το κλείσουν το μαγαζί;

Αποκτήστε την Alfawise Smart Plug στα 7.2€

Στο Flash Sale του Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!