Λίγα πράγματα είναι αυτά που μπορείτε να πληρώσετε και να πείτε οτι ειναι πιο χρήσιμα απο μια ρομποτική σκούπα. Λίγα χρόνια πριν οι πρώτες ρομποτικές σκούπες ήταν είδος πολυτελείας, αλλά όπως όλα αυτά τα Gadgets που αντέχουν τελικά στην αγορά, μπορείτε να βρείτε πλέον αξιοπρεπέστατες σκούπες σε πολύ καλές τιμές.

Η Alfawise V8S Pro είναι μια απο τις πιο VFM, αν όχι η πιο VFM που μπορείτε να βρείτε, αφού τα κάνει -σχεδόν- ολα και έχει μια απίστευτη τιμή.

Alfawise V8s Pro Robot Vacuum Review: Απλά σηκώστε τα πόδια οταν περνάει!

Η V8S Pro, έχει ενσωματωμένο γυροσκόπιο της EPSON, που της επιτρέπει να κινείτε σε S ωστε να βεβαιωθεί οτι θα περάσει απο ολο το σπίτι χωρίς να αφήσει νεκρές γωνίες και κενά σημεία. Περιφερειακά έχει πολλούς αισθητήρες που της επιτρέπουν να αποφεύγει εμπόδια, αλλα και να σταματάει οταν βρεθεί κοντά σε πτώση.

Alfawise V8s Pro gyroscope

Αυτό που της λείπει στην πράξη, είναι το το Laser Scanner που χαρτογραφεί το σπίτι σας, για να μπορείτε να τη στείλετε να σκουπίσει σε συγκεκριμένο σημείο, αφού το εν λόγω χαρακτηριστικό, υπάρχει στην ακριβότερη V9S Pro.

H σκούπα της Alfawise μπορεί να σκουπίσει, με τα βοηθητικά βουρτσάκια και το σύστημα απορρόφησης, το οποίο έχει δύναμη 1800Pa, χαμηλό θόρυβο(κάτω απο 65db) και το δοχείο 650ml χωράει αρκετό πράγμα μέχρι να γεμίσει. H V8S έχει και Hepa Φίλτρο που μπορείτε να καθαρίσετε ή να αλλάξετε, το οποίο μειώνει τα αλλεργιογόνα.

Εκτός απο σκούπισμα όμως η σκούπα-δεξί σας χέρι, μπορεί και να σφουγγαρίσει αφού έχει δοχείο 350ml για να βάλετε νερό, ή ουίσκι για να κάνετε ζάντα τη γάτα.

Πάνω από όλα όμως, η V8S Pro είναι έξυπνη, και με το ενσωματωμένο WiFi Module, μπορείτε να την ελέγξετε απο το κινητό σας, να της δώσετε φωνητικές εντολές μέσω Alexa και Google Home, ενώ έχει και δυνατότητα προγραμματισμού της λειτουργίας της, για να σκουπίζει..όταν δεν είστε στα πόδια της.

Alfawise V8s Pro package

Τέλος, η εξυπνάδα της φαίνεται και στη φόρτιση, αφού οταν η μπαταρία 2500mAh φτάσει στο 20% η σκούπα επιστρέφει μόνη της στη βάση φόρτισης, για να μην πεθάνει κάτω απο κανα κρεβάτι και τη βρείτε όταν αρχίσει να μυρίζει.

Alfawise V8S PRO E30B Robot Vacuum Cleaner with Smart Mopping - Gearbest.com

Αυτά όμως είναι είναι το τυράκι. η μεγάλη φάκα εδώ ειναι η τιμή.

Η Alfawise V8S Pro κοστίζει μόλις 148€ απο την Ευρωπαική αποθήκη του Gearbest, με τα έξοδα μέχρι το σπίτι σας να είναι άλλα 5.5€, άρα έχουμε 153,5€ . ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ;

Αποκτήστε την Alfawise V8S Pro απο την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest με 148,5€

Με κουπόνι ALFAV8S001

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για