Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Alfawise XBR-08S : Η VFM ηχόμπαρα της Alfawise επιστρέφει βελτιωμένη.. και φτηνότερη!

Alfawise XBR-08S : Η VFM ηχόμπαρα της Alfawise επιστρέφει βελτιωμένη.. και φτηνότερη!

-

- Advertisement -

Η XBR-08 είναι πιθανότατα το πιο καθυστερημένο (χρονικά, δε θέλω γελάκια) Review, αφού το έχω κανα τετράμηνο τώρα, αλλα όλο το καθυστερώ.

Φανταστείτε πόσο έχω αργήσει, που η Alfawise αποφάσισε να βγάλει νέα έκδοση της ηχόμπαρας της, με την XBR-08S να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην προηγούμενη εκδοση με ελάχιστες επεμβάσεις βελτίωσης, και χαμηλότερη τιμή!

Η ηχόμπαρα της Alfawise έχει μήκος 85 εκατοστά, και μπορείτε να την έχετε ολόκληρη, ή να την χωρίσετε στα δύο, για να τα έχετε δεξιά και αριστερά απο την τηλεόραση.

Στην πρόσοψη θα βρείτε 4 ηχεία x 10W, οπότε έχουμε συνολική ένταση 40W, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε για να δείτε ταινίες μέσω HDMI η Optical, είτε να ακούσετε μουσική, συνδέοντας ένα USB στην διαθέσιμη θύρα, είτε για να μεταφέρετε τον ήχο απο το κινητό σας, αφού η Alfawise XBR-08S έχει και Bluetooth 5.0(A2DP,AVRCP,HFP,HSP).

- Advertisement -

Τέλος, μπορείτε να συνδέσετε και οποιαδήποτε εφαρμογή έχει Audio in μέσω της θύρας 3.5mm.

Εκτός όλων αυτών, η Alfawise XBR-08S έχει και δέκτη Radio FM, για να ακούτε και ραδιόφωνο αν θέλετε, γιατι η ηχόμπαρα που σας έχω κάνει τα πάντα.

Στην προσφορά του Gearbest, θα βρείτε την Alfawise XBR-08S με 54€ συν 8 ευρουλάκια για το Priority, σύνολο 62 γιουρος, και θα την βρείτε στην πόρτα σας.

Αποκτήστε την Alfawise XBR-08S με 54€

Στο Flash Sale του Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!