Η Baseus συνεχίζει να κυκλοφορεί GAMO τα προϊόντα, με τη σειρά αυτή να απευθύνετε σε gamers. Ενώ είναι και GAMO.

Αν νομίζετε οτι τα λογοπαίγνια με το GAMO τελείωσαν εδώ, κάνετε λάθος. Μόλις ξεκίνησα.

Αν παίζεται FPS λοιπόν, και δε θέλετε να ρίχνετε στο GAMO του καραγκιόζη, και θέλετε έστω για μια φορά να είστε ο αποδέκτης του Winner winner chicken dinner , έτσι για το GAMOτο, σας έχω GAMO τα ποντίκια.

Baseus GM01 GAMO gaming mouse keys

To GM01, έρχεται με 9 programmable πλήκτρα, με μικροδιακόπτες που έχουν δοκιμαστεί και αντέχουν μέχρι και 5 εκατομμύρια κλικ (απλά κλικς, όχι Rage-clicks) και είναι κατασκευασμένο απο ποιοτικό πλαστικό, ενώ το καλώδιο του έχει πλέξη από Nylon, για να μην μπερδεύεται, και να αντέχει στο λύγισμα.

Ο αισθητήρας του έχει μεταβαλλόμενα DPI με ταβάνι τα 6400DPI , ενώ μέσω της εφαρμογής που το συνοδεύει, μπορείτε να ρυθμίσετε τα βήματα που αυξάνονται αυτά, μέσω των κουμπιων που θα βρείτε πίσω απο τη ροδέλα.

Επίσης, έχει και εξειδικευμένο Sniper Aiming Key, το οποίο ενεργοποιεί το zoom και ταυτόχρονα ρίχνει τα DPI όσο το κρατάτε πατημένο, για να μπορείτε να στοχεύεται με μεγαλύτερη ακρίβεια. GAMO τις ιδέες.

Το Baseus GAMO GM01 είναι σχεδιασμένο για να βολεύει τόσο σε Claw, όσο και σε Palm Grip, ενώ το βάρος το 140 γραμμαρίων είναι αμετάβλητο, αλλα καλό νούμερο.

Τέλος έχουμε και τα απαραίτητα LED στην περιφέρεια του, με 18 πορτοκαλι LED Beads να το περικυκλώνουν, χωρίς άλλη επιλογή στο χρώμα δυστυχώς.

Στη προσφορά του Gearbest, το GAMO GM01 κοστίζει 15.8€ για τις επόμενες μέρες, με το Stock να είναι διαθέσιμο, οπότε οι αποστολές είναι άμεσες.

Αποκτήστες το Baseus GAMO GM01 Gaming Mouse στα 15.8€

Στο Flash Sale του Gearbest

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για