Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Dibea DW200 Pro : Εσείς ακόμα σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα;

Dibea DW200 Pro : Εσείς ακόμα σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα;

-

- Advertisement -

Το σκηνικό έχει ως εξής: έρχεται η ώρα για ηλεκτρική σκούπα στο σπίτι, η αγαπημένη στιγμή όλων των συζύγων απανταχού στη γη. Μ’ ένα πελώριο χαμόγελο στο πρόσωπο, αρπάζετε την σκούπα και ρίχνεστε στη δουλειά, αδιαφορώντας για το βάρος της και το κουβάλημα κάθε λίγο και λιγάκι σε διαφορετικό μέρος του σπιτιού, το καλώδιο που ποτέ δεν είναι αρκετό για να φτάσει εκείνη την τελευταία γωνιά, ή το γεγονός ότι κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει ν’ αλλάζετε πρίζα. Αν τα παραπάνω δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας για εσάς, δεν χρειάζεται να διαβάσετε παρακάτω.

Για όλους εμάς τους υπόλοιπους όμως, έρχεται η Dibea να μας προσφέρει μια αξιοπρεπέστατη λύση για το σπίτι, την: Dibea DW200 Pro Vacuum Cleaner. Η συγκεκριμένη σκούπα είναι ο διάδοχος της Dibea D18, με ορισμένα έξτρα στοιχεία και βελτιώσεις.

Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι η καλύτερη και ισχυρότερη σκούπα στην ιστορία της (μέχρι την επόμενη φυσικά) και μας λέει ότι πετυχαίνει άριστα αποτελέσματα τόσο σε σκληρές επιφάνειες, όσο και σε χαλιά, ενώ η εταιρεία είναι υπερήφανη για το σχεδιασμό και την ποιότητά της.

Η φορητότητα είναι το μεγάλου ατού της: δεν είναι βαριά όπως οι κλασικές ηλεκτρικές σκούπες και δεν έχει καλώδια, καθώς δουλεύει με μια μπαταρία των 2,000mAh που – σύμφωνα με την Dibea – είναι αρκετή ώστε να καθαρίσει σε 10 λεπτά ένα σπίτι 120 τετραγωνικών (αν είσαι ο Flash εννοεί μάλλον).

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δυο διαφορετικούς τρόπους, ως σκουπάκι χειρός αλλά και σαν κανονική σκούπα με κοντάρι. Η δύναμη αναρρόφησης της συγκεκριμένης σκούπας φτάνει τα 17,000Pa τα οποία και επιτυγχάνονται όταν τη βάλεις να δουλέψει στο μέγιστο. Τότε είναι που η αυτονομία της πέφτει στα 15 περίπου λεπτά, από τα 30 τα οποία επιτυγχάνονται στη στάνταρ λειτουργία που έχει αναρρόφηση στα 8,000Pa.

Διαθέτει LED φως για να βλέπετε που σκουπίζετε το βράδυ ή όταν τη βάζετε κάτω από καναπέδες κτλ. Λόγω του σχεδιασμού της, η σκούπα μπορεί να περάσει κάτω από επιφάνειες με ύψος έως και οχτώ εκατοστά, ενώ παίρνει κλίση έως 270ο.

Το βάρος της δεν ξεπερνά τα δυο κιλά κι έτσι μπορείτε να τη μεταφέρετε παντού και να καθαρίσετε από το μπαλκόνι, μέχρι το υπνοδωμάτιο ή το αυτοκίνητο. Η λαβή της έχει εργονομικό σχεδιασμό και είναι άνετη.

Ο κάδος της είναι μικρός, μόλις στα 0,3l αλλά τουλάχιστον αδειάζει πανεύκολα ή έτσι τουλάχιστον δείχνουν στις εικόνες καθώς – ακόμα – δεν είχαμε την ευκαιρία να τη δοκιμάσουμε για να δούμε αν και στην πράξη κάνει όλα όσα υπόσχεται.

Το φίλτρο καθαρίζεται επίσης εύκολα, με απλό τρεχούμενο νερό. Το μοτέρ, που είναι σχεδιασμένο από την αρχή, ειδικά γι’ αυτή τη σκούπα, έχει δύναμη 250W που σύμφωνα με την Dibea είναι αρκετή για να καθαρίσετε τα πάντα: πάτωμα, χαλιά, καναπέδες, κρεβάτι, αυτοκίνητο (όπως είπαμε), κουρτίνες, παράθυρα κτλ.

Αν όλα τα παραπάνω σας ακούγονται ωραία και θέλετε να απαλλαγείτε από την κλασική (και παρωχημένη πλέον) ηλεκτρική σκούπα, μπορείτε να βρείτε την DW200 σε προσφορά αυτή την περίοδο από το gearbest, στα 133€.

Αποκτήστε την DW200 Pro Vacuum Cleaner από το gearbest

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!