Ήρθε η ώρα του… ήρθε η ώρα του ΔΙΧΩΣ αμφιβολία!

Τώρα δεν έχετε λόγους να μην προχωρήσετε στην αγορά του FIMI A3, του Drone της , μιας και η τιμή του αλλά και ο χρόνος αποστολής του είναι… μάλαμα!

Σε άσπρο χρώμα και με βάρος κάτι παραπάνω από μισό κιλό, με το Drone της Xiaomi θα περάσετε ευχάριστες ώρες είτε είστε επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης.

Η ακρίβειά του είναι εξαιρετική, η ευκολία χρήσης του σε πολύ υψηλά επίπεδα και ο χρόνος της αυτονομίας του ξεπερνά τα 20 λεπτά!

Η μπαταρία του είναι στα 2000mAh και η ταχύτητά του εντυπωσιάζει, καθώς φτάνει τα 65χλμ/ώρα!

Διαθέτει GPS (GPS+GLONASS), Headless Mode, One Key Return, Altitude Hold Mode, LCD οθόνη στο χειριστήριο του, ενώ και οι έλικες βγαίνουν και μπαίνουν πανεύκολα (quick-release).

Επιπλέον έχει ηλεκτρονικό (3-αξόνων) και μηχανικό (2-αξόνων) gimbal, για υπέροχες λήψεις video και ομαλό πέταγμα του ίδιου του Drone.

Πέρα από το όνομα, Xiaomi, το μεγάλο ατού του εν λόγω Drone είναι και η πολύ καλή κάμερα που διαθέτει για τις λήψεις σας… αφ’ υψηλού!

Είναι στα 1080p με αισθητήρα της SONY, 80ο FOV, διάφραγμα f/2.0 και μέγιστη φωτό στα 3264×2448 με video στα 1080p @30fps ή 25fps.

Ποιότητα και τεχνολογία σε ένα Drone με την «υπογραφή» της Xiaomi, σε τιμή που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια δεύτερων σκέψεων.

Στην προσφορά του Gearbest μπορείτε να βρείτε το Fimi A3 στα 244€ με δωρεάν αποστολή απο την αποθήκη της Τσεχίας. Μάλιστα αυτή η τιμή αφορά το πακέτο με τις 2 μπαταρίες, που σας χαρίζουν σχεδόν 50 λεπτά πτήσης!

Το έχω δυο βδομάδες τώρα και σας λέω με σιγουριά οτι είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, τουλάχιστον για τα γούστα μου. 10 μέρες το πετάω κάθε μέρα ΚΑΙ-ΔΕΝ-ΤΟ-ΕΧΩ-ΡΙΞΕΙ-ΑΚΟΜΑ! Σας λέω για μεγάλες στιγμές.

Αποκτήστε το FIMI A3 της Xiaomi με 244€ απο Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest

Σε Flash Sale

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για