Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Ξεχάστε τα καλώδια! 1080p Xiaomi κάμερα ασφαλείας με αυτονομία 100 ημερών!!!

Ξεχάστε τα καλώδια! 1080p Xiaomi κάμερα ασφαλείας με αυτονομία 100 ημερών!!!

-

- Advertisement -

Για εσάς που θέλετε μια εξωτερική κάμερα, αλλά βαριέστε τα καλώδια, τα κανάλια και γενικότερα την όλη εγκατάσταση, το Banggood σας «λύνει» τα χέρια!

Κι αυτό επειδή βγάζει σε προσφορά την εξωτερική κάμερα της Xiaomi με ένα σωρό δυνατά χαρακτηριστικά και σε τιμή που θα κάνουμε ΠΟΛΥ καιρό να ξαναδούμε.

Το δυνατό της χαρτί, όπως είπαμε, είναι ότι δεν χρειάζεται καλώδια κτλ για την εγκατάστασή της. Απλά την τοποθετείτε όπου θέλετε και είστε έτοιμοι!

Με μια και μόνο φόρτιση της 5100mAh μπαταρίας της, μπορεί να αντέξει έως και 100 ημέρες!!

- Advertisement -

Κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να ξεχάσετε να την ξαναφορτίσετε στην ώρα της…

Μιας και μιλάμε για εξωτερική κάμερα, φυσικά και είναι αδιάβροχη ενώ έχει προστασία και από σκόνη. Βέβαια τίποτα και κανείς δεν σας εμποδίζει να την έχετε και μέσα στο σπίτι.

Μπορεί να εντοπίσει την παραμικρή κίνηση εντός του οπτικού της πεδίου, ενώ ο εξελιγμένος αλγόριθμος της Xiaomi διασφαλίζει ότι δεν θα σας ειδοποιεί κάθε φορά που περνά μια γάτα, ένα σκύλος κτλ μπροστά της.

Επιπλέον διαθέτει και υπέρυθρες εντοπισμού ανθρώπινου σώματος για να σας ειδοποιεί εγκαίρως αν κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει το χώρο που την έχετε τοποθετήσει.

Φυσικά διαθέτει το δικό της app μέσω του οποίου μπορείτε να βλέπετε όποια ώρα θέλετε τι ακριβώς γίνεται στο χώρο που την έχετε βάλει, αλλα και να συνομιλήσετε με όποιον είναι εκεί.

Η ανάλυσή της είναι στα 1080p ενώ έχει και αρκετά καλό aperture (για κάμερα) στα f/2.6 που διασφαλίζει πολύ καλή ποιότητα καταγραφής ακόμα και στο σκοτάδι.

Υπάρχει και υποδοχή για MicroSD κάρτα (υποστηρίζει μέχρι 64GB) για την καταγραφή των video και υποστηρίζει αυτόματο σβήσιμο των παλιών αρχείων για να γράψει στη θέση τους τα καινούργια.

Πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, είναι και πάρα πολύ κομψή και όμορφη στη σχεδίασή της!

Πλέον το Banggood προσφέρει αυτή την εξαιρετική περίπτωση κάμερας σε ακόμα πιο χαμηλή τιμή και μπορείτε να την κάνετε δική σας με νέα τιμή, στα 59€ μόλις!

Γι’ αυτά που προσφέρει, η τιμή είναι εξαιρετική. Αποκτήστε την και ξεχάστε τα καλώδια και την ανάγκη παροχής ρεύματος. Με 4 φορτίσεις, θα σας καλύψει για ένα χρόνο!!

Για να πέσει η τιμή στα 59€, χρησιμοποιείστε το κουπόνι: BG63MB

Αποκτήστε την κάμερα της Xiaomi με ενσωματωμένη μπαταρία στα 59€ από το Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!