Εδώ στο Angroid.gr, συνήθως σας παρουσιάζουμε προιόντα τεχνολογίας. Υψηλής τεχνολογίας. Αυτό που ακολουθεί ομως, θα σας πάει χρόνια πίσω, οταν το ρεύμα ηταν ακόμα προιόν πολυτελείας.

Το ραδιόφωνο – παυλα – φακός τη Gocomma, δεν έχει κάτι ιδιαίτερο σχεδιαστικά, ούτε σε επίπεδο λειτουργειών. Αυτό που κάνει τη διαφορά, είναι ο τρόπος που του δίνετε ενέργεια.

Το προιστορικό Gadget της Gocomma, μπορεί να φορτίσει την ενσωματωμένη μπαταρία 2000mAh του, μέσω της ηλιακής ενέργειας, αφου στην κορυφή του έχει ηλιακό Panel, ενώ αν δεν υπάρχει ήλιος διαθέσιμος, μπορείτε πάντα να το λειτουργήσετε..δια της κινήσεως.

gocomma radio crank hand fm

Ενσωματωμένη στο ραδιόφωνο/φακό, υπάρχει μια μανιβέλα (ναι, μανιβέλα) η οποία μπορεί χρησιμοποιήσει την κινητική ενέργεια που του δίνετε μέσω της περιστροφής, για να λειτουργήσει το FM Radio, ή τον φακό.

Μάλιστα έχει και δυο USB θύρες μέσω των οποίων μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας, ή άλλη USB συσκευή.

gocomma radio crank hand buttons

Όσοι είστε φίλοι της περιπέτειας, που πάτε και σκαρφαλώνετε τα βουνά σαν τα κατσίκια, του Camping, ή όσοι ετοιμάζεστε για το τέλος του κόσμου, και θέλετε να ακούτε FM και βραχέα για να βρείτε τους υπόλοιπους επιζήσαντες, τότε σας έχω το απόλυτο εργαλείο.

https://fas.st/hQMQO

To χειροκίνητο gadgetάκι της Gocomma, μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις ένα 20ρικο, και χωρίς έξοδα αποστολής, απο το .

Αποκτήστε το Ραδιόφωνο/φακό της Gocomma στα 20€

Απο το Gearbest

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για