Φορτίστε ασύρματα, με απλή η ταχεία φόρτιση, τη συσκευή σας με μόλις 12€

0

Είτε σας αρέσει, είτε όχι, η υιοθέτηση της ασύρματης φόρτισης απο την Apple, θα σπρώξει την τεχνολογία σε όλο και περισσότερες συσκευές, η οποία θα θελήσουν να προσφέρουν «ενα κομμάτι εμπειρίας της Apple» στα κινητά τους. Αν μου φαίνεται λογικό; Καθόλου. Αλλα απο την άλλη, σε τελική ανάλυση κερδισμένος βγαίνει ο χρήστης.

Ήδη, ακόμα και -πολύ- πρίν το iPhone 8/X, πολλές, απο τις κορυφαίες συσκευές των Android κατασκευαστών προσέφεραν και προσφέρουν ακόμα ασύρματη φόρτιση, αρκει να έχετε έναν συμβατό με το πρότυπο Qi φορτιστή. Και ένας καλός, είναι αρκετά πιο φτηνός απο οτι περιμένετε.

Ο ασύρματος φορτιστής της προσφοράς, που σας έχω σήμερα, έχει τη μορφή όρθιο Stand, και όχι την κλασσική της επίπεδης επιφάνειας που ακουμπάτε πάνω τη συσκευή. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείται το κινητό και να ελέγχετε τις ειδοποιήσεις σας πολύ εύκολα την ώρα που η συσκευη σας φορτίζει.

O Qi compliant, ασύρματος φορτιστής, επιτρέπει τη φόρτιση της συσκευής σας ακόμα και με τη θήκη πάνω, αρκεί φυσικά η θήκη που φοράτε στο κινητό σας, να μην είναι σαν μισό άρμα, με 15 εκατοστά πάχος.

Η βάση έχει διπλό πηνίο φόρτισης, κάτι που σας δίνει τη δυνατότητα να φορτίζετε το κινητο σας είτε οριζόντια είναι κάθετα, και έτσι μπορείτε να βλέπετε ακόμα και τις σειρές σας την ώρα που η μπαταρία σας γεμίζει ξανά.

Τα δύο πηνία είναι στην πλάτη, την ώρα που η πλακέτα φόρτισης βρίσκεται στη βάση, κάτι που σε αντίθεση με τα κλασσικά πανελ Qi φόρτισης, σιγουρεύει οτι η πλακέτα δεν υπερθερμαίνετε χωρίς λόγο.

Ο φορτιστής έχει δύο ρυθμούς φόρτισης. Ένας στα 5V2A, και έναν για ταχεία φόρτιση, στα 9V/1.67A που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσες συσκευές το υποστηρίζουν (Note 8/S8 / S8+ / S7 / S7 Edge / S6 Edge+ / Note 5).

Φυσικά, φορτιστής χωρίς τις κατάλληλες δικλείδες ασφαλείας, καλύτερα να σας λείπει. Ευτυχώς ο ασύρματος φορτιστής/stand της παρουσίασης, έχει αρκετά επίπεδα ασφαλείας.

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, θα βρείτε προστασίας υπερτασης στην είσοδο και την έξοδο του ρεύματος, προστασία υπερθέρμανσης, προστασία βραχυκυκλώματος, ενώ τέλος ο φορτιστής αντιλαμβάνεται πότε υπάρχουν ξένα αντικείμενα μεταξύ αυτού και του κινητού που μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα, και σταματάει τη φόρτιση.

Οπως αναφέρω στον τίτλο, τον φορτιστή που βλεπετε τόση ώρα στις εικόνες, μπορείτε να τον κάνετε δικό σας με μόλις 12€ στην προσφορά του Cafago.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να τον βάλετε στο καλάθι σας, και στο Checkout να προσθέσετε το κουπόνι GU3622. 

Καλό; Εξαιρετικό. Ακόμα και για βάση αν το πάρετε, πάλι καλή τιμή είναι, και θα σας μείνει και ο φορτιστής, αν πάρετε στο μέλλον κάποια στιγμή κινητό με ασύρματη φόρτιση. Γουιν γουιν που λένε και οι φίλοι μου οι Κινέζοι.

Αποκτήστε το Qi Wireless Charger Stand απο το Cafago με κουπόνι GU3622