Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Gadget Deal : Full HD Car DVR Recorder με 11.42€!

Gadget Deal : Full HD Car DVR Recorder με 11.42€!

-

- Advertisement -

Οι Ελληνικοί δρόμοι είναι μια ζούγκλα, και εδώ στην Κρήτη που οδηγώ τουλάχιστον εγώ, νιώθω λίγο σαν τον ταρζάν.

Οι Dash κάμερες μπορεί να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα σε δικαστήριο για να βρείτε το δίκιο σας(νομίζω δηλαδή) αλλα παραμένουν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, ειδικα αν βρίσκεστε πολλές ώρες στο δρόμο, και δη σε κίνηση.

Στη σημερινή προσφορά, πιθανότατα θα σας σβήσω και τους τελευταίους σας ενδοιασμούς, αφού μπορείτε να εξοπλίσετε το όχημα σας με Dash Cam δίνοντας μόλις 11.5€!

Η κάμερα που μας προσφέρει σε τιμή χώμα το Cafago, έχει οθόνη 2.25″ με ανάλυση 176×220 pixels, ενσωματωμένο μικρόφωνο αλλα και ηχείο, ενώ μπορεί να καταγράψει μέχρι και Full HD Video με τον αισθητήρας της, που έχει φακό 90 μοιρών και τετραπλό ζουμ.

Αν θέλετε να έχετε μεγαλύτερο ιστορικό εγγραφής, μπορείτε να προσθέσετε μια κάρτα MicroSD μέχρι και 32GB κάτι που ανεβάζει τη δυνατότητα εγγραφής μέχρι και στα 240 λεπτά.

Βάζετε λοιπόν την καμερούλα στο ταμπλό σας με τη βοήθεια της βεντούζας, την συνδέεται με τον αναπτήρα, γιατι η μπαταρία που έχει δεν την παλεύει ουτε 10 λεπτά, και οδηγάτε έχοντας το κεφάλι σας λίγο πιο ήσυχο. Λίγο μεν, πιο ήσυχο δε.

Μπαίνετε στο link που ακολουθεί, το βάζετε στο καλάθι και στο Checkout χρησιμοποιείται το κουπόνι CC965 μέχρι τις 30 Απριλίου, και είστε έτοιμοι!

Αποκτήστε την Full HD Dashcam απο το Cafago με 11.42€

Κουπόνι CC965

 

 

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!