Αρχική Συσκευές Gadgets

[Gadget Deal] Kodak K133 Flash Drive 128GB USB 3.0 με 14.49€

3

Συνήθως τις προσφορές τις βρίσκω εγώ, και τις γράφω σε εσάς. Αυτή τη φορά η δουλειά πήγε ανάποδα, αφού ένας απο τους αναγνώστες του Angroid.gr μου είπε για την προσφορά που ακολουθεί, και επειδή η αλήθεια ειναι πως ειναι πολύ καλή είπα να τη μοιραστώ μαζί σας.

Και να το παίξω και έξυπνος.

Όσοι λοιπόν δεν μείνατε ευχαριστημένοι με τα στικάκια που σας είχα στα περασμένα Gadget Deals, αυτή τη φορά νομίζω οτι έχουμε πιάσει τζακποτ.

Στη σημερινή προσφορά έχουμε ένα 128GB Flash Drive της Kodak, το οποίο ειναι μάλιστα και Foldable για να μην ψάχνετε καπάκια σε τιμή σκότωμα, αφου με το κουπόνι που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου πέφτει στα 14,5€!!

Αρχικά το είδα με προβληματισμό, γιατι δεν ήξερα οτι η Kodak βγάζει Flash Drives, και μου μύριζε λίγο μαιμού η δουλειά, αλλα μετά απο ψάξιμο, και επικοινωνία με το κατάστημα, το Kodak που βλέπετε είναι πραγματι Kodak, και χρησιμοποιεί τσιπάκι της Samsung, οπότε τα δεδομένα σας είναι ασφαλή. Όσο γίνεται δηλαδή.

Το στικάκι της Kodak υποστηρίξει USB 3.0 με ταχύτητες ανάγνωσης που φτάνουν τα 120MB/s, ενω οπως είπαμε αυτό της προσφοράς είναι στα 128GB.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πάτε μέχρι το Cafago, να το βάλετε στο καλάθι, και να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι CC1128 , το οποίο ισχύει ομως μέχρι και αύριο. Θέλω ταχύτητα.

Α! Και πείτε και ευχαριστώ στον αφανή ήρωα-παοκτζή σύντροφο που με ειδοποίησε για την προσφορά, και ανάψτε καμια λαμπάδα να ανανεώσει ο Βαρέλα. Τους θέλουμε σε φουλ φόρμα για να μην μας λένε παραμύθια οταν ξεχυθεί η κιτρινόμαύρη αρμάδα.

Αποκτήστε το Κodak K133 128G Flash Drive USB3.0 στα 14.49€ απο το Cafago (κουπόνι CC1128 )