Αρχική Συσκευές Gadgets

[Gadget Deal] Qi Ασύρματος φορτιστής 10W με 25€

0

To Xiaomi Mi Mix 2s θα είναι οπως όλα δείχνουν το πρώτο κινητό της κινέζικης εταιρίας που θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, και η επιλογή της Apple να προσθέσει και αυτή στις νέες συσκευές της τη δυνατότητα φόρτισης χωρίς καλώδια, κάνει σχεδόν σίγουρο οτι η τεχνολογία θα γίνει αρκετά Trendy στο επόμενο διάστημα. Εδώ έγινε το άθλιο Notch.

Αν έχετε λοιπόν ήδη στην κατοχή σας μια συσκευή με υποστήριξη Qi ασύρματης φόρτισης, τότε σας έχω μια πολύ καλή προσφορά απο τον καφάγκο σήμερα, αφου το κινέζικο πολυκατάστημα με το όνομα που θυμίζει πάθηση του αυχένα, έχει σε έκπτωση έναν πολύ καλό ασύρματο φορτιστή.

H εξαιρετικά ανώνυμη πρόταση του Cafago, έχει μέγιστη απόσταση φόρτισης τα 5 χιλιοστά, που κατα βάση σημαίνει οτι η συσκευή σας θα πρέπει να βρίσκεται σε επαφή με την επιφάνεια 15×6 εκατοστών του φορτιστή, ο οποίος μπορεί να φορτίζει μέχρι και 2 συσκευές ταυτόχρονα, στα 10W.

Για να καταφέρετε αυτόν τον ρυθμό φόρτισης, θα πρέπει να συνδέσετε τη βάση με έναν φορτιστή 5V2A, που δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία, αλλα κατα 99.5% θα έχετε ήδη στο σπίτι σας.

Η βάση ασύρματης φόρτισης, έχει αντιολισθητική επιφάνεια, η οποία μάλιστα είναι και ανθεκτική στις γρατζουνιές, και υποστηρίζει όλες της Qi-Enabled συσκευές, οπως τα Samsung Galaxy απο το S6 και μετά, ή κάποιο απο τα τελευταία iPhone.

Φυσικά μια συσκευή φόρτισης, πρέπει να συνοδεύεται και απο τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας, οι οποίες στην ασύρματη φόρτιση, αφορούν κυρίως την ασφάλεια του φορτιστή. Έτσι θα βρείτε προστασία απο υπερφόρτωση, υπερθέρμανση και βραχυκυκλώματος

Μέχρι και τις 2 Απριλίου,  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι TT0036 το οποίο ρίχνει την τιμή του φορτιστή απο τα 33€ στα 25€. Στο Cafago φυσικά.

Φορτίστε ασύρματα τις συσκευές σας με τον φορτιστή του Cafago (κουπόνι TT0036 )