Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets "Περίπου" Smartwatch και Fitness tracker με αυτονομία 15 μηνών στα 13.3€!

[Gadget Deal] «Περίπου» Smartwatch και Fitness tracker με αυτονομία 15 μηνών στα 13.3€!

-

- Advertisement -

Το Smartwatch της προσφοράς σήμερα, είναι περισσότερο Watch, αλλα λιγότερο Smart, θα κάνετε την καρδιά σας πέτρα ομως, αφού εκτός του οτι κοστίζει μόλις 13€, μπορεί να την παλέψει και κάτι μήνες στο χέρι σας με μια μπαταρία. Δε θα το βρείτε και πολύ εύκολα αλλου.

Το ρολογάκι που μας προσφέρει σε τιμή σκότωμα το Cafago, έχει εμφάνιση συμβατικού ρολογιού, με κατασκευή απο ABS πλαστικό και λαστιχένιο λουράκι με μήκος 270mm και πλάτος 26mm.

H όλη συσκευή είναι αδιάβροχη μέχρι 5ATM(50m) και συνδέεται μέσω BT με το κινητό σας.

Αφου το συνδέσετε, σας ειδοποιεί για εισερχόμενα μηνύματα/κλησεις/ειδοποιήσεις, αλλα μόνο μέσω εικονιδίου, ενώ μεταφέρει στο κινητό σας, και δεδομένα για τη φόρμα σας, όπως μέτρηση βημάτων, και θερμίδες που καταναλώνετε.

- Advertisement -

Οι δυνατότητες του δε σταματούν εδώ, αφού εκτός απο τα παραπάνω, έχει και ολες τις συνηθισμένες λειτουργίες ενώ ψηφιακού ρολογιού(ξυπνητήρια, αντίστροφη μέτρηση κτλ) αλλα σας επιτρέπει και να το χρησιμοποιείται ως remote controler για την κάμερα το κινητού σας.

Το Smartwatch (ο Θεός να το κάνει) αυτό, κανονικά κοστίζει περίπου 20€, αλλα το μόνο που έχετε να κάνετε για να το πάρετε σε ακόμα καλύτερη τιμή, είναι να πάτε στο Cafago, να το βάλετε στο καλάθι, και να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι CC9042 , μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Έτσι θα ρίξετε την τιμή του στα 13.3€.

Αποκτήστε το Smartwatch της προσφοράς στα 13.3€ απο το Cafago (κουπόνι CC9042 )

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!