Πως τα πάτε στη ζωγραφική; Είστε καλοί; μέτριοι; χάλια; ή στο δικό μου επίπεδο, και κάνετε σύννεφα τετράγωνα και χελιδόνια ω ανάποδα; Γελάτε με τα χελιδόνια; Κατάλαβα…

Είτε είστε μικροί Μπομπ Ρος, με αφάνα η χωρίς, είτε όχι η ταμπλέτα σχεδίασης της Ugee είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανεβάζετε το επίπεδο των ικανοτήτων σας στο ψηφιακό σχέδιο.

Νέοι ζωγράφοι; Μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα των μικρών χαρούμενων ατυχημάτων

 

Το M708 συνδέεται με τον υπολογιστή σας, αρκεί να έχει Windows 7 και πάνω, και Mac OS 10.8 ή νεότερα, και υποστηρίζει τα δημοφιλέστερα προγράμματα σχεδίασης οπως Adobe Photoshop/Photoshop CC/Illustrator/LightRoom/Corel Painter/Autodesk MAYA/Pixologic ZBrush και άλλα.

Το Tablet της Ugee σας προσφέρει χώρο 10*6 ιντσών και μπορεί να διαβάσει 8192 διαφορετικά επίπεδα πίεσης από το ειδικό στυλό σχεδίασης που θα βρείτε στη συσκευασία.

Η επιφάνεια γραφής έχει την αίσθηση του χαρτιού για να μην ξενίζει κατα τη ζωγραφική, και προσφέρει μια απρόσκοπτη και ρευστή εμπειρία χρήσης,

Στο πλάι θα βρείτε 8 προγραμματιζόμενα shortcuts για πλήρη έλεγχο του Tablet, το οποίο μπορεί να περιστραφεί και κατά 180 μοίρες, για να βολευτούν τόσο οι δεξιόχειρες, όσο και οι αριστερόχειρες.

Τζαστ μπιουτιφουλ.

Αν θέλετε να σκαλίσετε την καλλιτεχνική σας πλευρά, δύσκολα θα βρείτε πιο φτηνό τρόπο να το κάνετε, αφου το Ugee M708 μπορεί να γίνει πολύ φτηνά δικό σας, και μάλιστα απο Ευρωπαική αποθήκη, για να μην σας ανησυχούν καθυστερήσεις και τελωνείο.

Ugee M708 Graphics Tablet Review

Πάτε στο Cafago λοιπόν, το βάζετε στο ψηφιακό σας καλάθι, πάτε στο ψηφιακό ταμείο, και λέτε στο ψηφιακό αυτί, του ψηφιακού ταμία το ψηφιακό κουπόνι SS108 . Έτσι θα πληρώσετε με τα ωραία σας ψηφιακά λεφτάκια μόλις 39,5€ απο τα 46€ που στοιχίζει κανονικά, και μπορείτε να ζωγραφίσετε και εσείς “ενα δεντράκι, να εδώ σε αυτό το ποτάμι ζει ένα μικρό δέντρο.”

Αποκτήστε το Ugee M708 Drawing Tablet Board στα 39,5€ απο την Ευρωπαική αποθήκη του Cafago. (Κουπόνι SS108)

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για