Οι θύρες επέκτασης μνήμης επιστρέφουν σιγά σιγά ακόμα και σε High End συσκευές, οπως ελπίζω οτι θα συμβεί και με την θύρα των ακουστικών, αλλα ακόμα και αν δε χρειάζεστε έξτρα μνήμη στο κινητό σας, τότε όλο και κάποια χρήση θα έχετε για μια MicroSD.

Θες να είναι κάμερα, θες κάποιο MP3 Player, το αυτοκίνητο, ή το TV Box σας. Μηπως το Nintendo Switch; Όποια χρήση και αν έχετε στο μυαλό σας, οι κάρτες της Alfawise είναι εδώ, και κυρίως είναι πάμφθηνες.

Για όσους δεν το ξέρετε, η Alfawise είναι εταιρία του Gearbest, με ότι συνεπάγεται αυτό με την επιθετική προώθηση των προιόντων της απο το Κινέζικο κατάστημα, αλλα η αλήθεια είναι πως αρκετά απο τα ΠΟΛΛΑ προιόντα στην γκάμα της, είναι αρκετά ενδιαφέροντα, και το βασικότερο: φτηνά.

Το ίδιο συμβαίνει και με αυτές τις καρτουλες μνήμης που ξεκινούν απο τα 8GB και φτάνουν μέχρι και τα 256GB, οπότε θα βρείτε σίγουρα μια να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Εξωτερικά οι MicroSD είναι..χαρούμενες, ενώ απο πλευράς ταχύτητας, θα βρείτε επιδόσεις U1(48/60 MB/s = SDHC) για τις κάρτες 8GB, 16GB και 32GB, ενώ U3(80 MB/s = SDXC) είναι οι κάρτες 64GB, 128GB και 256GB.

Αντιστοιχης κλίμακας είναι και οι τιμές, αφού οι τρείς μικρότερες χωρητικότητες είναι τόσο κοντά σε τιμή που δεν αξίζει να δείτε παρα μόνο αυτή των 32GB που κοστίζει μόλις 5.5€, ενώ στα μεγαλύτερα μεγέθη, έχουμε 11.3€ για τα 64GB, 21.5€ για τα 128GB και 45 ευρουλάκια για τα 256GB.

Αν αυτό που ψάχνετε είναι μια MicroSD λοιπόν, ρίξτε μια ματιά στις καρτούλες της Alfawise που είναι οικονομικές, πολύχρωμες και -εν μέρει- επώνυμες.

Αποκτήστε τις MicroSD κάρτες της Alfawise

Απο το Gearbest

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για