Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Huawei Honor Band 4 Running Edition: Ένα πραγματικά χρήσιμο SmartBand με μόλις...

Huawei Honor Band 4 Running Edition: Ένα πραγματικά χρήσιμο SmartBand με μόλις 16€

-

- Advertisement -

Αν το Xiaomi Mi Band 3 είναι ο βασιλιάς των οικονομικών Smartbands, το Honor Band 4 έχει ολα τα φόντα για να γλυκοκοιτάει τον θρόνο του. Tο Running edition είναι μια φτηνότερη, αλλα εξίσου άξια έκδοση, και σήμερα το έχουμε σε προσφορά.

Η μικρό Band της Huawei έχει OLED οθόνη 0.95″ , ενώ η μπαταρία 77mAh που θα βρείτε στο εσωτερικό του σας προσφέρει σχεδόν 15 μέρες αυτονομίας, με το Honor Band 4 να είναι και αδιάβροχο μέχρι τις 5 atm.

 

To Band είναι συμβατό με κινητά που τρέχουν Android 4.4 και πάνω, και iOS 9 ή ανώτερο. Η σύνδεση με το κινητό σας γίνεται μέσω Bluetooth 4.2, και την εφαρμογής Huawei Health, η οποία αναλαμβάνει να σας παρουσιάσει τις μετρήσεις που καταγράφει το Honor Band 4, αλλα και να του μεταφέρει τις ειδοποιήσεις σας.

Το μεγάλο οπλο του band της Huawei είναι αισθητήρας έξι αξόνων, που του επιτρέπει να αντιλαμβάνεται κινήσεις και στις τρείς διαστάσεις του χώρου, αλλα και το ειδικό clip που του δίνει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί στο παπούτσι σας.

 

Βάζοντας το στο παπούτσι σας, έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες και μετρήσεις για το τρέξιμο σας, που διαφορετικά δε θα μπορούσατε να πάρετε με συσκευή τέτοιου κόστους, οπως τη γωνία και τη δύναμη της επαφής του ποδιού σας με το έδαφος, το άνοιγμα των ποδιών σας, το χρόνο παραμονής στο έδαφος και το ρυθμό τρεξίματος.

Φυσικά το Huawei Honor band 4 RE έχει μετρητή βημάτων, και μπορεί να ελέγχει την ποιότητα του ύπνου σας, ενώ σας ειδοποιεί όταν μένετε ανενεργοί για πολύ ώρα.

Οπως κάθε band που σέβεται τον εαυτό το βέβαια, το Band της Huawei έχει και δυνατότητα να προβάλει τις ειδοποιήσεις από το κινητό σας.

To Honor Band 4 RE δεν έχει αναγνώστη καρδιακών παλμών, αν το θεωρείτε αναγκαίο, κάτι που ειναι η μοναδική του νομίζω απώλεια σε σχέση με το Mi band 3 μαζί με την πληθώρα απο λουράκια που θα βρείτε για το Band της Xiaomi, τα οποία φυσικά δεν υπάρχουν για αυτό της Huawei.

Απο την άλλη το Huawei Honor Band 4, είναι πολύ καλύτερο στο Fitness κομμάτι και μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 16.71€ απο την προσφορά του Cafago με δωρεάν μάλιστα την αποστολή, και φυσικά χωρίς κανένα φόβο τελωνείου, λόγο του κόστους.

Το μόνο «θέμα» εδώ είναι οτι μέρος της προσφοράς, είναι μόνο το κόκκινο και το πράσινο χρώμα, αλλα και τα δύο είναι αρκετά τρεντιάρικα, οπότε νομίζω οτι ένα απο τα 2 τουλάχιστον θα σας κάνει κλίκ.

Αποκτήστε το Honor Band 4 στα 16.71€

Απο το Cafago

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!