Το Τ37 είναι ένα από τα πιο περίεργα Gadgetάκια που έχω δει τελευταία, αφού ναι μεν είναι ποντίκι, αλλά θυμίζει πιο πολύ autobot.

Πέρα από το πολύ, ΠΟΛΥ ιδιαίτερο Design του, το ποντίκι της HXSJ,  έχει και ένα χαρακτηριστικό που είτε θα λατρέψετε είτε θα μισήσετε, και αυτό είναι ότι τα πλήκτρα του, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αθόρυβα.

HXSJ T37 silent click

Επειδή είχα παλιότερα τέτοιο ποντίκι, ομολογώ ότι είναι πολύ περίεργη αίσθηση, αφού απο τη μία δεν ενοχλείτε κανένα, από την άλλη δεν έχετε το συνηθισμένο ηχητικό Feedback του κλικ, κάτι που μου προκαλούσε ανασφάλεια. Είναι σαν αυτόν που ροχάλιζε στον θάλαμο στον στρατό, και όταν έλειπε νιώθατε άβολα.

HXSJ T37 pads

Το ποντικάκι της προσφοράς είναι ασύρματο, και έχει δέκτη 2.4Ghz για εμβέλεια μέχρι και 10 μέτρων αν δεν υπάρχουν εμπόδια στη μέση, ενώ έχει ενσωματωμένη μπαταρία 500mAh για να μη γυρεύετε ΑΑ αν ξεμείνετε.

Έχει και λειτουργία auto sleep όταν δεν το χρησιμοποιείται για να μη καταναλώνεται η μπαταρία του.

HXSJ T37 dpi

Εκτός απο τα αθόρυβα πλήκτρα, και την αθόρυβη ροδέλα, θα βρείτε ένα εξίσου αθόρυβο κουμπί εναλλαγής DPI, μεταξύ 800/1200/1600DPI.

HXSJ T37 2.4GHz Wireless Silent Mouse Pink - Gearbest.com

Το HXSJ T37 μπορεί να γίνει δικό σας, σε φωτεινό μαύρο και γουρουνί, στα 9€ στο Flash Sale του Gearbest, με 0.31€ έξοδα αποστολής, τα οποία φτάνουν τα 2.5€ αν θέλετε Tracking code.

H τιμή αυτή αφορά για αγορά μέσω του Gearbest App, οπότε αν το θέλετε, κατεβάστε την εφαρμογή απο το link που ακολουθεί, και βρείτε το απο εκεί.

Οι αποστολές και για τα δύο χρώματα, θα ξεκινήσουν 17 Φεβρουαρίου

Αποκτήστε το HXSJ T37

Aπο το Flash Sale του Gearbest

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για