Η κινέζικη έκδοση των Apple Airpods κοστίζει μόλις 4.99€!

0

Είμαι σίγουρος οτι οι μισοί μπήκατε μέσα λόγο της κεντρικής εικόνας, αλλα τώρα που πέσατε στην παγίδα μου, ελάτε να σας γνωρίσω τα i7s TWS True Wireless BT Earphones

Τα Airpods μπορεί να βολέψουν πολλούς. Το γεγονός του οτι δεν μπορώ να καταλάβω πως κυκλοφορείτε με δύο μπατονέτες στα αυτιά, που κοστίζουν 160€, δεν έχει να κάνει με την αξία ή όχι του προιόντος, καθότι είμαι και λίγο βλάχος. Όσοι βρίσκετε το Format των Airpods θελκτικό, αλλα δε θέλετε να δώσετε 60 πιτόγυρα για να τα αποκτήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα I7s Wireless BT Earphones.

To Design των ασύρματων ακουστικών της κινέζικης εταιρίας είναι ξεδιάντροπη αντιγραφή των Airpods, οπότε απο θέμα εργονομίας, ξέρετε πάνω κάτω τι να περιμένετε. Όχι βέβαια οτι θα έχουν την άνεση και το κράτημα των γνήσιων Airpods, αλλα θα κάνετε υποχωρήσεις. Κοστίζουν 15 φορές λιγότερο.

 

Τα i7s Wireless Earbuds, χρησιμοποιούν το Bluetooth 4.2, για να συνδεθούν μεχρι και με δύο συσκευές ταυτόχρονα, ενώ υπάρχει υποστήριξη και για A2DP / AVRCP/EDR (Enhanced Data Rate).

Τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα και με απομόνωση εξωτερικών θορύβων, ενώ έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το ένα μόνο, και τα δύο μαζί, αφού το δεύτερο ειναι «Slave» και μπορείτε να το αφήσετε εκτός, για να βολευτείτε με το ένα.

Εκτός των ακουστικών στη συσκευασία θα βρείτε και το σπιρτόκουτο-θήκη που σας επιτρέπει να φορτίσετε τα ακουστικά(450mAh μπαταρία) την ώρα που τα προστατεύετε οταν δεν βρίσκονται στο αυτί σας.

 

Οπως θα έχετε διαβάσει ήδη στον τίτλο, τα ακουστικά της I7s μπορούν να γίνουν δικά σας με μόλις 5€, και την ώρα που δεν έχουν την άμεση σύνδεση με το κινητό σας απλά ακουμπώντας τα εκεί, ούτε την ποιότητα κατασκευής των original Airpods, το γεγονός οτι κοστίζουν 150€ λιγότερα, σίγουρα τους δίνουν ένα πλεονέκτημα.

Η προσφορά των 4.99€ με το κουπόνι PS4901 απο το Cafago, ισχύει τόσο για το λευκό όσο και το μαύρο χρώμα.

 

Αποκτήστε τα I7s Wireless Bluetooth Earphones με 4.99€ (κουπόνι PS4901)