Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets iPega PG-9076 : Super ασύρματο χειριστήριο με βάση κινητού, σε Super τιμή.

iPega PG-9076 : Super ασύρματο χειριστήριο με βάση κινητού, σε Super τιμή.

-

- Advertisement -

Το γεγονός οτι υπάρχουν εν έτη 2019 άνθρωποι που παίζουν παιχνίδια στο κινητό τους, δε με εκπλήσσει καθόλου. Το γεγονός ότι το κάνουν με touch controls με ξεπερνάει.

Υπάρχουν κάποια παιχνίδια που είναι φτιαγμένα να παίζονται σε κινητό, και απο την οθόνη αφής, τα περισσότερα “γνωστά” παιχνίδια όμως, είναι πολύ πιο εύκολα με ένα καλό Controller, και το iPega PG-9076 είναι ένα από τα καλύτερα.

iPega PG-9076 Gamepad buttons

Αρχικά το Controller της iPega, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το κινητό σας, μέσω σύνδεσης Bluetooth, αλλα και με υπολογιστή ή TV Box, αφού περιλαμβάνει και ένα Wifi USB Dongle για να το συνδέσετε σε όποια συσκευή δεν έχει δικό της BT.

Το PG-9076 έχει δυο άνετους αναλογικούς μοχλούς με αντιολισθητική κάλυψη, ένα D-pad, 4 κουμπιά, 4 Shoulder buttons με τα 2 να είναι σκανδάλες, και 6 ακόμα κουμπιά επιλογών.

- Advertisement -

Οι άκρες του είναι επενδυμένες για να μη σας γλυστράει σαν το χέλι, και βρεθούν χειριστήριο και κινητό τετ-α-τετ με το πάτωμα ενώ η βάση του χωράει κινητά απο 4-6″ με ρυθμιζόμενη γωνία 160 μοιρών.

iPega PG-9076 Gamepad mobile stand

Στο εσωτερικό του έχει μπαταρία 380mAh η οποία του χαρίζει συνεχόμενη αυτονομία 12 ωρών, με το Controller να έχει πάνω 4 LED που σας δείχνουν το επίπεδο φόρτισης της.

Αυτό το εξαιρετικό χειριστήριο, μπορεί να γίνει δικό σας, με μόλις 22.70€ στην προσφορά του Gearbest.

Αν δεν χρειάζεστε το WiFi Dongle, μπορείτε να πάτε στο iPega PG-9077 το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο, χωρίς το WiFi, και κοστίζει 21€ ωστε να είστε και σίγουροι για το τελωνείο.

H τιμή αυτή ειναι χωρίς κουπόνι και χωρίς flash Sale που σημαίνει οτι είναι μια εξαιρετική περίπτωση να ξοδέψετε τους GB Points σας, αν έχετε, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα στην όλη ιστορία, είναι οτι το χειριστήριο θα σταλεί μετά απο κανα μήνα,αφού οι αποστολές ξεκινούν αρχές Οκτώβρη.

Πολύ καλή τιμή ομως, και ακόμα καλύτερο χειριστήριο.

Αποκτήστε το ασύρματο χειριστήριο iPega PG-9077 στα 22.7€

Απο το Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!