Σάββατο, Σεπτέμβριος 21, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets M3C Band: Το αδιάβροχο Smart Band του τάλιρου!

M3C Band: Το αδιάβροχο Smart Band του τάλιρου!

Δύο πιτόγυρα ή Smart Band;

-

- Advertisement -

Γενικά τα Smart Bands δεν είναι πολύ ακριβά αφού το Xiaomi Mi band 3 που ειναι το Benchmark για αυτές τις συσκευές μπορείτε άνετα να το βρείτε με 20-25€, η παρουσία του M3C band είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αφου μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 5.5€!

Το Band της προσφοράς έχει οθόνη 0.96″, με Design απευθείας αντιγραμμένο απο το Mi Band 3, και το touch κουμπάκι στη βάση του για το «home».

Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα ST-17H25 chip με G sensor τρίων αξόνων και τσιπάκι με Bluetooth 4.0 για τη σύνδεση με το ακουστικό σας, ενώ η όλη κατασκευή είναι ανθεκτική σε σκόνη και νερό, σύμφωνα με το πρότυπο IP67.

Στα χαρακτηριστικά του τώρα, θα βρείτε ολα τα τετριμμένα, οπως μετρητή βημάτων, οπτικό μετρητή καρδιακών παλμών, επίβλεψη ύπνου, και υπενθύμιση πολύωρης καθιστικής δραστηριότητας.

- Advertisement -

Με τη βοήθεια της εφαμογής Lefun Health, το M3C Band συνδέεται με το κινητό σας για τη μεταφορά ειδοποιήσεων, απο εφαρμογές, κλήσεις, και μήνυματα.

Φυσικά το μεγάλο στοίχημα του Band είναι αυτή ακριβώς η εφαρμογή, αφού οπως θα διαβάσατε στα Review του Kospet Hope , και του Zeblaze Thor Pro, μια κακή εφαρμογή μπορεί να αλλάξει την εμπειρία χρήσης προς το χειρότερο, σχετικά εύκολα.

Ακόμα και έτσι ομως, νομίζω οτι έχετε αρκετούς λόγους να πάρετε το ρίσκο, με τον κυριότερο φυσικά να είναι η τιμή του, η οποία οπως είπαμε, για τη διάρκεια της προσφοράς του Gearbest, μπορείτε να το βρείτε μόλις με 5.5€. Αυτό θα περιορίσει την όποια αντίθεση σας.

Η τιμή αυτή αφορά το μαύρο χρώμα, με το μπλέ και κόκκινο να είναι ένα ευρώ ακριβότερα.

Αποκτήστε το M3C Smartband στα 5.5€

Απο το Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!