Τετάρτη, Οκτώβριος 16, 2019
Αρχική featured Μίνι φορητή τρόμπα μπαταρίας απο την Xiaomi με 42€!

Μίνι φορητή τρόμπα μπαταρίας απο την Xiaomi με 42€!

-

- Advertisement -

Όσοι έχετε ξυπνήσει ένα πρωινό, και έχετε αντικρύσει την ρόδα του ποδηλάτου/μηχανής/αυτοκινήτου πίτα, τότε σίγουρα έχετε μοιραστεί τον πόνο που ένιωσα και εγώ προχθές. Όσοι το έχετε πάθει πάνω απο μια φορές, τότε δώστε βάση, γιατι έχω Gadget και για την περίπτωση σας.

Η φορητή τρόμπα μπαταρίας της Xiaomi , έχει διαστάσεις 12 x 7 εκατοστά, και πάχος μόλις 4.5 εκατοστά, κάτι που την κάνει εντυπωσιακά εύκολη στη μεταφορά.

Στο εσωτερικό της, έχει το σύστημα φουσκώματος, και μια μπαταρία 2000mAh με το πρώτο να μπορεί να σας προσφέρει πίεση απο 0.2 μέχρι και 10bar και να σας επιτρέπει να φουσκώσετε οτιδήποτε χρειαστεί, απο μια μπάλα ποδοσφαίρου, μέχρι το λάστιχο στο φορτηγάκι σας.

Xiaomi mini inflatable treasure pump air compressor uses

Πάνω στην τρόμπα υπάρχει οθόνη με την ένδειξη της πίεσης για να ξέρετε πότε να σταματήσετε, ενώ το λάστιχο που συνδέετε στο ελαστικό έχει υποδοχή για να κλειδώσει πάνω της, ωστε να πιάνει ακόμα λιγότερο χώρο.

- Advertisement -

Στο κάτω μέρος της, έχει και ένα LED Flash, ωστε να σας βοηθήσει, οταν το λάστιχο κλατάρει (η πάθει Φιουιτ, οπως μου έλεγε η παλιοσειρά ο Παπαδημητρίου) μέσα στο μαύρο σκοτάδι.

Η μπαταρία του χρειάζεται περίπου 3 ώρες για μια πλήρη φόρτιση, η οποία μπορεί να σας φουσκώσει 41 μπάλες, 9 ρόδες ποδηλάτου ή 5 ρόδες αυτοκινήτου/μηχανής.

Xiaomi mini inflatable treasure pump air compressor battery

Αν θέλετε μπορείτε να ορίσετε και την μέγιστη πίεση, και να αφήσετε την τρόμπα να φουσκώσει αυτό που πρέπει, μέχρι να πιάσει την πίεση αυτή και να σταματήσει, κάτι πολύ χρήσιμο για να μη σας σκάσει καμια μπάλα στα μούτρα.

Το μεγαλύτερο προτέρημα της, όμως, είναι οπως ειπαμε η φορητότητα, αφού η τρόμπα της Xiaomi, χωράει άνετα σε ντουλαπάκι αυτοκινήτου, σακίδιο, τσάντα ή όπου άλλου θέλετε να την αποθηκεύσετε για να την έχετε πάντα μαζί σας.

Αν αποφασίσατε οτι το θέλετε, δεν έχετε παρα να πάτε στο Gearbest, να την βάλετε στο καλάθι, και να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι V34F028917E1D001 που ρίχνει την τιμή της στα 42.5€ με δωρεάν αποστολή μέσω Priority Line!

Αποκτήστε την Μίνι φορητή τρόμπα μπαταρίας της Xiaomi με 42€!

Με κουπόνι V34F028917E1D001

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!