Οι έξυπνες οδοντόβουτρσες αγαπητέ αναγνώστη είναι το τελευταίο βήμα πριν το Skynet. Δεν φτάνει η γκρίνια της μάνας σας, δεν φτάνει η γκρίνια του οδοντίατρου, ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑΣ! Που θα πάει αυτό;

Η Oclean Z1 έχει μαγνητικό brushless μοτεράκι, για 32 διαφορετικά επίπεδα δύναμης στο βούρτσισμα, με ελάχιστο θόρυβο.

oclean z1 features moter

Ενσωματωμένο, θα βρείτε ένα γυροσκόπιο έξι αξόνων το οποίο μπορεί να αναγνωρίζει 8 διαφορετικές περιοχές του στόματος σας, και να δεί που δεν έχετε βουρτίσει αρκετά, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΓΧΟΣ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ SOFT.

Η φόρτιση της γίνεται μέσω μαγνητικών δακτυλίων στη βάση της, με τη βοήθεια του ειδικού φορτιστή, με 2 ώρες να αρκούν για μια πλήρη φόρτιση, που διαρκεί για 30 ημέρες λειτουργίας!

oclean z1 features 2

Το βάρος της Oclean Z1 είναι μόλις 100 γραμμάρια για να μη σας κουράζει, είναι πιστοποιημένη με IPX7 Rating για να μην σαν κάνει κάρβουνο, ενώ φυσικά, υπάρχει και συνοδεία της Oclean App για να έχει πλήρη εικόνα της δουλειάς που κάνετε με την έξυπνη οδοντόβουτσά σας.

Οι ανταλλακτικές κεφαλές κάνουν ένα δεκάρικο οι 2, ενώ αν τις πάρετε μαζί με την οδοντόβουρτσα γλιτώνετε ένα διευρω. Γενικά πολύ μικρό έξοδο, οπότε ούτε εκει έχουμε θέμα.

Στην προσφορά του Gearbest, μπορείτε να πάρετε την Oclean Z1, σε μειωμένη τιμή, που φτάνει τα 33€ σε σχέση με το 45άρι που κοστίζει κανονικά, και μάλιστα απο Ευρωπαική αποθήκη, για να την πάρετε τσάκα τσάκα στα χέρια σας. Έχει και ένα ταλιράκι μεταφορικά, αλλα δεν το σκέφτεστε καν, συνεχίζει να είναι εξαιρετική τιμή.

Με το κουπόνι GB-HBZSCZOCZ η τιμή πέφτει κανα δίευρω, αλλα αν έχετε διαθέσιμους πόντους, μπορείτε να βάλετε αυτούς για αν ρίξετε την τιμή ακόμα περισσότερο!

Πανέξυπνη, οικονομική, δυνατή και απο έμπιστη εταιρία

Αποκτήστε τnν Oclean Z1 απο την εξαιρετική προσφορά του Gearbest

Με κουπόνι GB-HBZSCZOCZ

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για