Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Κλιπς τακτοποίησης καλωδίων της TOPK με 1.7€

[#προσφορAlert] Κλιπς τακτοποίησης καλωδίων της TOPK με 1.7€

-

- Advertisement -

Μια οι αυτοκόλλητες ταινίες τακτοποίησης, μια αυτά τα σιλικονένια κλις, που σας έχω σήμερα, θα έχετε καταλάβει νομίζω οτι στο γραφείο μου και στο κομοδίνο μου υπάρχει ένα μικρό χάος, και προσπαθώ να βάλω μια τάξη.

Τα Cable Holders της TOPK, είναι μάλλον οτι πιο χρήσιμο μπορείτε να βάλετε στο πλάι του γραφείου σας, για να κρατάνε τα καλώδια σας σε μια υποτυπώδεις σειρά, και όχι μόνο κάνουν τη διαδικασία αυτή πανεύκολη, το καταφέρνουν και με ελάχιστο κόστος, οπότε αν έχετε χύμα καλώδια, τα πράγματα μπορούν να φτιάξουν πολύ γρήγορα.

Θα βρείτε κλιπς τριών, πέντε και 7 θέσεων με τα τριθέσια να είναι πολύ βολικά για μέσα στο αυτοκίνητο, και τα άλλα δύο πιο χρήσιμα στο γραφείο, σε κάθε περίπτωση όμως, στην πλάτη τους θα βρείτε μια αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεος της 3M, και τις οπές στο σιλικονένιο σώμα του, η οποίες έχουν περίμετρο 5 χιλιοστών.

Λόγο της σιλικονένιας κατασκευής, το κλιπς της TOPK ασφαλίζει τα καλώδια σας, αλλα ταυτόχρονα είναι αρκετά ελαστικό για να μπορείτε να τα βάζετε-βγάζετε με άνεση με το ένα χέρι, αφού στην αγορά θα βρείτε και πλαστικά παρόμοια προιόντα, που κλειδώνουν τα καλώδια, και χρειάζεται κόπος για να βγουν/μπουν.

- Advertisement -

Clips τακτοποίησης καλωδιων της TOPK 2

Στο Flash Sale του Gearbest, μπορείτε να βρείτε με 1.62€ τα clips των 3 και 5 θέσεων, ενώ 1.89€ κοστίζει αυτό με τις 7 θέσεις. ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ.

Αν θέλετε υπάρχουν και πακετάκια με 2 τριθέσια, 2 πενταθέσια ή 2 επταθέσια κλιπς με 2.7€, 3.4€ και 3.52€ αντίστοιχα.  Πραγματικά δεν το σκέφτεστε καν αν είστε και εσείς θύματα της καλωδιομαχίας.

Ρίξτε μια ματιά και στις ταινίες τακτοποίησης. Αυτά τα δύο σε συνδυασμό μπορούν να βάλου σε σειρα το χάος του γραφειου σας. Μάλλον. Δηλαδή ίσως. Αν τα καταφέρουν. Αν βρουν άκρη. Αρχίζω και απογοητεύομαι απο το γραφείο μου.

Αποκτήστε τα Clips τακτοποίησης καλωδιων της TOPK

με 1.7€ απο το Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!