Είναι κάποια πράγματα που δεν θέλετε να ξέρετε. Ένα απο αυτά είναι το βάρος σας. Μια στις τόσες όμως, όταν νιώθετε πως έχει πέσει η κοιλίτσα, μια ζυγαριά μπορεί να σας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση, και τι καλύτερο απο μια έξυπνη ζυγαριά για να το κάνει αυτό;

Στo Gearbest θα βρείτε την νέα Mi Scale 2.0 της σε απίστευτη τιμή, με την ζυγαριά της Κινέζικης εταιρίας, να έρχεται με πολύ όμορφο Design, και κατασκευή απο Tempered Glass, να ..κατακτήσει το μπάνιο σας.

Xiaomi Mi Scale 2.0 Internation edition design

Μπορεί να ζυγίσει απο 100 γραμμάρια μέχρι 150 κιλά, έχει LCD οθόνη ενδείξεων που οταν δεν λειτουργεί κρύβεται πίσω απο το τζάμι της ζυγαριάς.

Φυσικά μιλάμε για προϊόν Xiaomi, οπότε η “εξυπνάδα” του είναι σίγουρη. Η Mi Scale 2.0 μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth με το κινητό σας, και να συγχρονίζει τις μετρήσεις σας με το Mi Fit App.

Xiaomi Mi Scale 2.0 Internation edition mi fit

Εκτός αυτών, η ζυγαριά της Xiaomi, μπορεί να λειτουργεί με διαφορετικά Profiles, (μέχρι 16) για ολη την οικογένεια, έχει τεστ ισορροπίας, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ζυγαριά αντικειμένων στο “Static Mode”.

Xiaomi Mi Scale 2.0 Internation edition profiles

Ακόμα και στα 33€ που έχει αρχική τιμή η Xiaomi Mi Scale 2.0 αξίζει τα λεφτά της, ΠΟΣΟ μάλλον οταν μπορείτε να την αποκτήσετε με 21€ και 1.15€ αποστολή μέσω Priority!

Αποκτήστε τη Xiaomi Mi Scale 2.0 Internation edition στα 21€ απο την αποθήκη της Τσεχίας

Με κουπόνι 935d63 απο το Banggood

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για