Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Ragebee 500IN1 : Κινεζομούφικο Gameboy με έγχρωμη οθόνη 3.0" και 500 παιχνίδια...

Ragebee 500IN1 : Κινεζομούφικο Gameboy με έγχρωμη οθόνη 3.0″ και 500 παιχνίδια με 12€!!

-

- Advertisement -

Από ότι μου είχαν πει, και έχω διαβάσει, γιατί προσωπικά είμαι μπέμπης και δεν τα θυμάμαι, αυτά, το Gameboy ήταν μια πολύ επιτυχημένη κονσόλα της Nintendo με εκατομμύρια πωλήσεις και παιχνιδάρες που έχω φάει τα νιάτ…. εννοώ έχουν φάει τα νιάτα τους αυτοί που μου το είπαν.

Το Ragebee είναι μια ξεδιάντροπη κινέζικη αντιγραφή του Gameboy Color, με 500 διαφορετικά παιχνίδια στο εσωτερικό του.

Το μέγεθος του δεν είναι κακό, αφού είναι 10×7 εκατοστά και 1.2 εκατοστά πάχος, με το βάρος του να είναι μόλις 80 γραμμάρια.

Ragebee 500in1 games

H φορητή κονσόλα είναι διαθέσιμη σε 4 χρώματα (κίτρινο, κόκκινο, άσπρο και μαύρο) και έχει έγχρωμη, TFT οθόνη 3″ και οπίσθιο φωτισμό για να παίζεται στο απόλυτο σκοτάδι.

- Advertisement -

Στην πλάτη του θα βρείτε μπαταρία 1020 mAh η οποία μου θυμίζει υπερβολικά κάτι παλιές μπαταρίες απο κινητά Nokia, κρατάει από 6-10 ώρες παιχνιδιού ανάλογα τη φωτεινότητα της οθόνης.

Ragebee 500in1 battery

Στο πακέτο, θα βρείτε και ένα καλώδιο σύνδεσης με την τηλεόραση σας, αν και δεν είμαι σίγουρος γιατί θα θέλετε να προβάλετε παιχνίδια με τέτοια γραφικά, σε μεγάλη οθόνη.

Όπως είπαμε, το Ragebee περιλαμβάνει 500 διαφορετικά παιχνίδια, από τα οποία πολλά θα είναι για κλωτσιές, και αρκετά ακόμα θα είναι διπλά, αλλά όπως και να έχει, καμιά 30αριά που να σας αρέσουν θα τα βρείτε οπότε τα 12€ που κοστίζει θα τα δικαιολογήσει για πλάκα.

Ragebee 500in1 info

Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν  το Ragebee 500in1 δεν έχετε παρα να περάσετε μια βόλτα απο το Gearbest, να το πετάξετε στο καλάθι σας όσο διαρκεί το Flash Sale, που του κατεβάζει την τιμή στα 12.70€.

Θυμηθείτε τα νιάτα σας με το Ragebee 500in1 στα 12.70€

Στο Flash Sale του Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!