Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Παρουσιάσεις Gadgets Ρεύμα και για τον γείτονα: Power Bank Teclast C30 30000mAh με 25€!

Ρεύμα και για τον γείτονα: Power Bank Teclast C30 30000mAh με 25€!

-

- Advertisement -

Η αγορά Power Bank απο την Κίνα έχει γίνει λίγο δύστροπη γιατι οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες αρνούνται να μεταφέρουν μπαταρίες λόγο εκρήξεων που ειχαν σημειωθεί τα περασμένα χρόνια.

Αυτός είναι και ο λόγος, που και το Power bank της προσφοράς σήμερα έχει μεταφορικά 12 ολόκληρα ευρώ(δηλαδή +50% της αξίας του) αλλα πριν το βάλετε στα πόδια πανικόβλητοι, καθίστε λίγο ακόμα, γιατί αξίζει ακόμα και με αυτό το χαράτσι στη μεταφορά.

Το Teclast C30 έχει διαστάσεις 15.80 x 7.35 x 3.25 cm δηλαδή σαν να πάρετε δυο Redmi note 7 π.χ και να τα βάλετε το ένα πάνω στο άλλο, αφου υψος πλάτος είναι παρόμοιο με τα κινητά του 2019, αλλα το πάχος του είναι σχεδόν τριπλάσιο.

Μεγάλο είναι και το βάρος του, που αγγίζει τα 620 γραμμάρια, οπότε ακόμα και αφόρτιστο μπορείτε να το πετάξετε στα μούτρα κάποιου που θα περάσει με κόκκινο. Δε ξεμένει απο χρήσεις.

- Advertisement -

Τα νούμερα αυτά βέβαια δεν είναι τυχαία, γιατι στο εσωτερικό του το Teclast C30 έχει μπαταρία 30000mAh, που σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει περίπου 4 φορές ένα κινητό 4000mAh, άρα με λίγα λόγια το φορτίζεται μια φορά, και βγάζετε κανα δυο βδομάδες.

Το C30 μπορεί να φορτιστεί είτε με Micro USB, είτε με Type-C αφού έχει Power In και για τα δύο, ενώ μπορείτε να φορτίσετε απο τις 2 κλασσικές USB και την μια USB Type-C που σας δίνει σαν εξόδους.

Η μέγιστη ταχύτητα φόρτισης και προς τα μέσα, και προς έξω, είναι 10W (5V/2.1A)

Το Power Bank της Teclast κοστίζει 25€ στο Flash Sale του Gearbest, με την αποστολή μέσω Priority να κοστίζει άλλα 12€, με το σύνολο να φτάνει 37€ που δεν είναι άσχημη τιμή, για ένα σίγουρο και επώνυμο Power Bank τόσο μεγάλης χωρητικότητας.

Αποκτήστε το Teclast C30 30000mAh Power Bank

απο το Gearbest

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!